Τηλεθέαση Survivor All Star: Πόσο έφτασε σε νούμερα η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι (11/1)

Έτριβαν τα μάτια τους στον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Survivor All Star: Πόσο έφτασε σε νούμερα η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι (11/1)

Το βράδυ της Τετάρτης 11/1, με το τέλος του Survivor All Star επεισοδίου, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του ριάλιτι στον αέρα του ΣΚΑΙ κι αν λάβει κανείς υπόψιν τα ποσοστά που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB... αυτό πήγε πολύ καλά!

Φέτος, ο σταθμός του Φαλήρου περίμενε πως και πως την πρεμιέρα του Survivor και αποδείχθηκε πως πολύ καλά έκανε αφού η prime time ζώνη έχει πια άλλον αέρα. Είναι ωραίο να βγαίνεις συνέχεια πρώτος, ειδικά όταν πριν «αιμορραγούσες».

Survivor All Star - Η πρώτη αποχώρηση

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση της σεζόν από το παιχνίδι. Τρεις υποψήφιοι από την Μπλε ομάδα κι ένας από τους Κόκκινους. Οι μαχητές μετρούν δυο απουσίες αφού πρώτα έφυγε η Βρισηίδα με δική της απόφαση και μετά ενώ από την ψηφοφορία του κοινού αδύναμος κρίκος αποδείχθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε για μια εβδομάδα στο νησί).

Τα μηχανάκια της Nielsen, λοιπόν, κατέγραψαν στο δυναμικό ποσό 31,1% ενώ στα τέταρτα της αποχώρησης άρχισαν να ανεβαίνουν τα ποσοστά φτάνοντας και το 38,3 (αναλυτικά τα τέταρτα: 25,9-28,0-31,6-22,9-29,9-28,7-29,1-25,7-34,2-35,7-36,7-31,1-37,0-38,3).

Ο ΣΚΑΙ πήρε την πρώτη θέση στην prime time ζώνη για ακόμα μια ημέρα. Για να δούμε τι θα συμβεί από Δευτέρα 16/1 που επιστρέφουν οι τηλεοπτικές σειρές όπως Σασμός και Γη της Ελιάς... θα μοιραστεί άραγε η πίτα; Κι αν ναι, πως;