Survivor all star: «Δεν άντεξε το κορμάκι σου...» - Συντετριμμένος ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

«Ήθελα και εγώ να φύγω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Δεν άντεξε το κορμάκι σου...» - Συντετριμμένος ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Ανατροπές βλέπουμε να επιφυλάσσει από πολύ νωρίς το survivor all star, αφού από το τρίτο κιόλας επεισόδιο το κοινό παρακολούθησε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να φεύγει από το παιχνίδι (δείτε εδώ με πόσα χρήματα γυρνάει πίσω).

Η κοπέλα για ψυχολογικούς κυρίως λόγους ζήτησε να ψηφιστεί με σκοπό να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα κάτι, που η ομάδα της έκανε, ωστόσο δε χρειάστηκε εκ του αποτελέσματος, αφού της δόθηκε το δικαίωμα να φύγει.

Η συγκίνηση της ήταν μεγάλη, αφού αφήνει πίσω της τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα, στον οποίο είπε πριν φύγει: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις».

Στο σημερινό 11/1 επεισόδιο είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του φαρμακοποιού μετά το έντονο συμβούλιο, με τον ίδιο να μιλάει με δάκρυα στα μάτια, καθώς αποχωρίστηκε το κορίτσι του.

Η συγκίνηση του Σπύρου Μαρτίκα για την αποχώρηση της Βρισήίδας Ανδριώτου

«Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω.

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμιση μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεςι ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις.

Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.