Survivor all star: Δεν έκατσε ούτε 1 εβδομάδα στο παιχνίδι - Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Το κοινό μίλησε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Δεν έκατσε ούτε 1 εβδομάδα στο παιχνίδι - Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Μετά από τρεις αγώνες ασυλίας και έναν επάθλου στο Survivor all star το βράδυ της Τετάρτης 11/1 μαχητές και διάσημοι συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό την ανακοίνωση του πρώτου παίκτη, που αποχωρεί.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την Τρίτη 10/1 πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση αλλά οικειοθελής, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να ζητάει να φύγει από το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους.

Ανάμεικτοι ήταν λοιπόν, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τους Περικλή Κονδυλάτο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο να ζητάνε τη στήριξη του κόσμου για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ασφαλώς και οι 4 παίκτες ξεχωριστά είχαν το δικό τους κοινό με τον ζαχαροπλάστη της παρέας να αγγίζει λίγο περισσότερο το κόσμο, καθώς έχει τονίσει πως είναι στο ριάλιτι επιβίωσης για τα 5 παιδιά του, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύζυγός του με δηλώσεις.

«Λυπάμαι που τον βλέπω έτσι λυπημένο και στεναχωρημένο», ήταν το πρώτο σχόλιο, όσο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του: «Υπήρχαν και άλλοι άνδρες που δεν έχουν φέρει καμία νίκη (και δεν τους ψήφισαν) και στην ομάδα του και στην απέναντι. Όσα μηνύματα και να στείλω εγώ, αν δεν τον θέλει το κοινό… Μόνη εγώ τι μπορώ να κάνω; Το κοινό είναι που μετρά.

Είναι λίγο διαφορετικός, πιο μαζεμένος, πιο ώριμος, πιο ήρεμος. Αγωνιστικά τον βλέπω πολύ καλά, στον στόχο το χάνει. Νομίζω υπάρχουν κλίκες, είναι κλίκες και είναι μαγείρεμα γυναικών», δήλωσε η σύζυγος του 39χρονου ζαχαροπλάστη. Το κάνει για την οικογένειά του, δεν πάει έτσι απλά. έχει πέντε στόματα πίσω του αφήσει. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι. Δεν έχει πάει μόνο για το οικονομικό κομμάτι, αλλά έχει πίσω του και παιδιά», είπε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο παίκτης που αποχώρησε (11/1) από το Survivor all star

Μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας και έντασης, ο Γιώργος Λιανός πήρε το αποτέλεσμα στα χέρια του, το οποίο κρίθηκε από τις ψήφους του κοινού. Το Youweekly.gr είχε φροντίσει από νωρίς σήμερα να σας ενημερώσει για τον παίκτη, που ήταν λιγότερο αρεστός και εν τέλει - όντως - ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν εκείνος.