H Ελευθερία Ελευθερίου "έσβησε από το χάρτη" τον Πρίαμο - Οι αναρτήσεις μετά την απιστία του με την Καρολίνα στο Survivor All Star

Περνάει και μόνη της καλά ή μήπως... όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Ελευθερία Ελευθερίου

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος έχουν έρθει πολύ κοντά στο Survivor All Star. Τόσο κοντά που απομονώνονται στη ζούγκλα για να περνάνε όμορφες τρυφερές στιγμές χωρίς να τους βλέπουν. Γιατί δεν θέλουν να τους βλέπουν όμως; Γιατί ο Μάριος τα έχει με την Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα με τον Μπο.

Και οι δυο μετά την προβολή του trailer για σήμερα 22/1 (δείτε το εδώ) απάντησαν δημόσια! Ο Μπο βγήκε στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, όπου σχολίασε με ψηλά το κεφάλι την όλη κατάσταση με το πάνελ και την παρουσιάστρια να τον υποστηρίζουν.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με την Ελευθερία Ελευθερίου, μετά από μήνυμα που του έστειλε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του trailer.

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους», ανέφερε αρχικά ο Μπο.

Οι αναρτήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για Καρολίνα Καλύβα

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί να μην έχει μιλήσει ανοιχτά με ονόματα, ωστόσο, οι αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα λένε όλα.

Αρχικά η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της όπου μίλησε για φίδια, σχολιάζοντας στη λεζάντα της ένα φίδι, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί...

Μπορεί ο Μάριος Πρίαμος να απίστησε, όμως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν τα έβαψε μαύρα και πήρε την κολλητή της για ένα girls night out! Μαζί με την Ιωάννα Σιαμπάνη απόλαυσαν την βραδινή έξοδο τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ η τραγουδίστρια πόζαρε με το "καυτό" μίνι εξώπλατο φόρεμα της!

Πάντως αν μπει τελικά στο Survivor All Star, θα γίνει σίγουρα ο απόλυτος χαμός, αν κρίνουμε τα όσα έχουν ήδη γίνει εδώ στην Ελλάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου Μάριος Πρίαμος σχέση

Ελευθερία Ελευθερίου Μάριος Πρίαμος κέρατο