Survivor All Star: «Πίστευα ότι ήταν φίλος μου! Ούτε εκείνος είναι μόνος του...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπο για Καρολίνα & Πρίαμο

Απίστευτες αποκαλύψεις! Τη χώρισε στον αέρα του Γειά σου στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Πίστευα ότι ήταν φίλος μου! Ούτε εκείνος είναι μόνος του...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπο για Καρολίνα & Πρίαμο

Ο Μπο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, όπου απάντησε καθαρά για το ειδύλλιο της συντρόφου του, Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star. Ο τραγουδιστής μίλησε ξεκάθαρα για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν είδε πρώτη φορά την σκηνή όπου η αγαπημένη του φιλάει τον φίλο του μέσα στη ζούγκλα.

Ακόμη και στο twitter επικρατεί ο απόλυτος πανικός για τη σχέση που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι, ενώ και οι δυο βρίσκονται σε σχέση και οι σύντροφοι τους τους περιμένουν πίσω στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Μπο για Καρολίνα & Πρίαμο μέσα στο Survivor All Star

Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, με τον Μάριο Πρίαμο ήταν καλοί φίλοι και πίστευε πως θα τη πρόσεχε μέσα στο ριάλιτι. Επίσης, αποκάλυψε πως ούτε και εκείνος είναι ελεύθερος, αφού βρίσκεται σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε πως μίλησε με την κοπέλα του και έχει πέσει από τα σύννεφα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πλέον δεν είναι μαζί με την Καρολίνα, ωστόσο, θα ήθελε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να μάθει τι σκεφτόταν και γιατί του το έκανε αυτό.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά χαρακτηριστικά.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», συνέχισε μεταξύ άλλων.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε.

Η στιγμή που η παραγωγή πιάνει στα πράσα τους δυο παίκτες

Όλη την εβδομάδα σχολίαζαν οι εκπομπές πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πολλές φορές χάνονται στην ζούγκλα για να απομονωθούν και να μην τους τραβάνε οι κάμερες.... Έλα όμως που τους "τσάκωσαν" στα πράσα!

Όπως θα δείτε στο traielr, τους έπιασαν να φιλιούνται σε καλύβα μέσα στο δάσος, ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα αποκαλύψει πως απομονώνονται συνέχεια παραβιάζοντας τους κανόνες. Καρολίνα και Μάριος θα προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν, με την πρώτη να λέει πως του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια (βέβαια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι).

Παρόλα αυτά, θα τους ανακοινωθεί τι θα συμβεί, τι θα γίνει αν αυτό επαναληφθεί!

Δείτε επίσης, γιατί ποιο λόγο λένε πως ο Τάκης Καραγκούνιας κινδυνεύει να αποχωρήσει!