Survivor All Star spoiler 22/1: Σίγουρο 100%! Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και φαγητό

Μάθετε πρώτοι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 22/1: Σίγουρο 100%! Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και φαγητό

Απόψε 22/1 το βράδυ, Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor All Star θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το παιχνίδι θα είναι ανατρεπτικό, γεμάτο εντάσεις αλλά και μεγάλες εκπλήξεις για όλους.

Αρχικά όπως γνωρίζουμε θα μπουν τρεις νέοι παίκτες στις παραλίες των δυο ομάδων. Δυο θα μπουν στην Μπλε και ένας στην Κόκκινη για να αντικαταστήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση της από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ανάμεσα σε όλα αυτά όμως, η κάμερα θα "τσακώσει" την Καρολίνα Καλύβα, να φιλιέται με τον Μάριο Πρίαμο σε απομονωμένο μέρος στην ζούγκλα. Και οι δυο παίκτες είναι σε σχέση όμως, για αυτό κιόλας προσπαθούσαν να κρυφτούν.

Η Καρολίνα είναι σε σχέση με τον Μπο, ο οποίος βγήκε δημόσια και μίλησε για την απιστία της, ενώ από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μετά την αποκάλυψη έκανε αναρτήσεις "φωτιά" στο Instagram.

Δείτε εδώ το trailer που είδε όλη η Ελλάδα και επικράτησε σάλος!

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 22/1

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει έπαθλο φαγητού αλλά και ασυλία, όμως μια παίκτρια θα βρεθεί εκτός ματσαρίσματος. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία εδώ και αρκετές ημέρες ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και στην υγεία της. Την «χτύπησε» μια ίωση η οποία την πέταξε εκτός στίβου μάχης. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι πως είχε υψηλό πυρετό, τρέμουλο, βήχα και αδυναμία.

Και ενώ επικρατεί ένα χάος στον Άγιο Δομίνικο, όταν θα έρθει η ώρα για τον αγώνα θα τα αφήσουν όλα στην άκρη, αφού θέλουν απεγνωσμένα να κερδίσουν ενώ η πείνα είναι μεγάλη και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του youweekly.gr λοιπόν, η ομάδα που θα καταφέρει και να φάει και να πάει θεατής στο συμβούλιο του νησιού, είναι αυτή των Διάσημων.