Survivor All Star: Αποχωρεί ο Σάκης Κατσούλης; Αποκάλυψη "βόμβα" από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τα τρυφερά τετ α τετ τους στην κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αποχωρεί ο Σάκης Κατσούλης; Αποκάλυψη

Ο σημερινός (17/1) αγώνας του Survivor All Star για την τρίτη ασυλία ήταν αρκετά δύσκολος, ιδιαίτερα για τους μπλε, οι οποίοι έχασαν με τεράστια διαφορά, αγγίζοντας μόλις τέσσερεις πόντους, σε αντίθεση με τους κόκκινους οι οποίοι έφεραν 10 και μάλιστα πολύ γρήγορα (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος).

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, συγκεκριμένα, αφού έπαιξε τον πρώτο της αγώνα, κατέρρευσε με τους συμπαίκτες της να συγκεντρώνονται γύρω της, ενώ ο σύντροφός της Σάκης Κατσούλης δεν την πλησίασε καν. Αφού συνήλθε, όμως, οι δυο τους μίλησαν και δεν μπόρεσαν να κρυφτούν από την κάμερα, με αποτέλεσμα τα τρυφερά τετ α τετ τους να παρατηρηθούν και να σχολιαστούν από τους τηλεθεατές (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο με τις τρυφερές τους στιγμές στην ζούγκλα).

Αποχωρεί ο Σάκης Κατσούλης από το Survivor All Star;

Η κατάσταση, ωστόσο, φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολη για το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε η σύντροφος του "κόκκινου" στην πορεία, καθώς εκείνος σκέφτεται να αποχωρήσει. Δεν αισθάνεται πολύ καλά, δεν νιώθει πως έχει ταιριάξει με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει παρηγοριά πουθενά, εφόσον η κοπέλα του είναι στην αντίπαλη ομάδα και δεν μπορούν να έχουν την επικοινωνία που θέλουν.

Η ίδια δήλωσε πως ελπίζει να μη συμβεί αυτό, αλλά εάν συμβεί είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει και να φύγει μαζί του, διότι το παιχνίδι δεν θα είναι ίδιο χωρίς εκείνον, αφού και κατά την προηγούμενη συμμετοχή τους άντεξαν επειδή είχαν ο ένας τον άλλο.