Survivor All Star: Την έδωσαν στεγνά - Πώς οι Μπλε "έκαψαν" την Καρολίνα για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

Ποια ήταν η αντίδρασή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Την έδωσαν στεγνά - Πώς οι Μπλε

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας χαμός με το Survivor All Star σχετικά με το ειδύλλιο που φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο (δείτε εδώ το φιλί τους), καθώς και οι δυο φαίνεται πως έχουν σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται έξω από το παιχνίδι. Ο ένας από αυτούς είναι ο Μπο, ο οποίος δεν άντεξε στο θέαμα και χώρισε την καλή του στον αέρα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφος του Ιωαννίδη).

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπήρχαν δείγματα, προς τους τηλεθεατές, όμως οι δύο ομάδες κάτι είχαν αρχίσει να υποψιάζονται και αυτό φάνηκε από την συζήτηση που έκαναν μαζί της. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Μπλε μαζεύτηκε γύρω από τη φωτιά και ο Ηλίας Μπόγδανος πέταξαν τις σπόντες του, ανοίγοντας μία συζήτηση και ρωτώντας τον Κώστα Αναγνωστόπουλο:

Πώς ψάρεψαν οι Μπλε την Καρολίνα για τον Πρίαμο στο Survivor All Star

«Ποιος ή ποια πιστεύεις, να είναι ελεύθερος προφανώς, που θα εκδηλωνόταν σεξουαλικά και θα έβρισκε ένα ταίρι εδώ μέσα, τέλος πάντων. Είτε από εδώ είτε από την άλλη ομάδα. Και ποιον θα ερωτευόταν;», με εκείνον να απαντά την Καρολίνα φυσικά.

Όλοι απάντησαν με μια φωνή τότε: «Κάτι έχουμε ψιλιαστεί εδώ μέσα», αλλά η ίδια ερχόμενη σε δύσκολη θέση γελούσε με όσα άκουγε και απέφευγε να επιβεβαιώσει τα όσα έχουν καταλάβει οι συμπαίκτες της.

Η ερώτηση, βέβαια, που έθεσε ο τραγουδιστής ανέφερε την προϋπόθεση του να μην είναι σε σχέση το πρόσωπο που θα δήλωνε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η απορία εάν η συγκεκριμένη δεν έχει μιλήσει ποτέ για την σχέση της με τον Μπο στην ομάδα της.

Διαβάστε επίσης: Σίγουρο 100%! Αυτή η ομάδα κερδίζει ασυλία και φαγητό και
Χάος στο συμβούλιο! Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση