Survivor All Star: Πολύ γνωστή τραγουδίστρια! Αυτή είναι η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου

Τι να είπε όταν είδε πως φίλησε την Καρολίνα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πολύ γνωστή τραγουδίστρια! Αυτή είναι η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου

Ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα ήδη συζητιούνται έντονα και θα συνεχίζουν να συζητιούνται για αρκετό διάστημα ακόμη. Το γεγονός πως στο Survivor All Star έχουν έρθει πολύ κοντά δημιουργώντας ερωτική σχέση, την ώρα που πίσω στην Ελλάδα έχουν και οι δυο σχέση, έχει προκαλέσει χαμό σε εκπομπές, social media (δείτε τι λέει το twitter), αλλά και στις ζωές των ανθρώπων αυτών.

Όπως είδαμε στο trailer, οι δυο τους απομονώθηκαν στην ζούγκλα σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα και ξεκίνησαν να φιλιούνται μέχρι που συνειδητοποίησαν πως τους τραβάει η κάμερα. Όπως όμως θα αποκαλυφθεί στην συνέχεια από τον Γιώργο Λιανό, αυτό δεν έγινε μόνο μια φορά, αφού συνέχεια χάνονται στο δάσος για να έρχονται κοντά χωρίς να τους βλέπει κανείς.

Αυτή είναι η σύντροφος του Πρίαμου - Δεν είναι μόνο η Καρολίνα σε σχέση

Ο Μπο έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την απιστία της Καρολίνας, δηλώνοντας πως δεν είναι πλέον μαζί μετά από αυτό που είδε, ενώ νιώθει προδομένος από πλευράς της. Προδομένος όμως νιώθει και από τον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο ήταν φίλοι και επειδή γνώριζε πως είναι μαζί, θα την πρόσεχε μέσα στο παιχνίδι - δείτε εδώ τις δηλώσεις του και την αντίδραση του με το που είδε ξανά το trailer.

Όπως όμως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά επιβεβαίωσε και ο Μπο, δεν είναι μόνο η Καρολίνα που είχε σχέση πίσω στην Ελλάδα. Και ο Μάριος Πρίαμος έχει σύντροφο και μάλιστα πολύ γνωστή τραγουδίστρια αλλά και... πρώην παίκτρια του Survivor.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου! Ναι καλά διαβάσατε η γνωστή Ελευθερία που λέγεται πως θα μπει και εκείνη στο All Star και προετοιμάζεται λιώνοντας στην γυμναστική.

Η σχέση Ελευθερίου - Πρίαμου ήταν όπως και του Μπο - Καρολίνας στην αρχή. Τώρα όμως φαίνεται πως σταματάει απότομα.