Survivor All Star: «Αυτό δεν θα το ξαναπείς για εμένα...» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ασημακόπουλου και Καραγκούνια

Τι συνέβη για ακόμη μια φορά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αυτό δεν θα το ξαναπείς για εμένα...» - Άγριος τσακωμός μεταξύ Ασημακόπουλου και Καραγκούνια

Ο κακός χαμός γίνεται στην μπλέ ομάδα του Survivor All Star από την στιγμή που ψηφίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας στο συμβούλιο για αποχώρηση και πλησιάζει η ώρα για να δούμε ποιος θα ψηφιστεί απόψε από την ομάδα των μπλέ (δείτε εδώ ποιος). Μεταξύ του μισθοφόρου και του Γιώργου Ασημακόπουλου είδαμε από χθες (23/1) να υπάρχει μια κόντρα.

Ο τσακωμός του Ασημακόπουλου με τον Καραγκούνια μετά την ήττα της ομάδας τους

Μετά την ήττα των μπλέ από τους κόκκινους (δείτε εδώ πόση διαφορά είχαν) είδαμε στην καλύβα των μαχητών να τσακώνεται ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο Ασημακόπουλος υπονόησε ότι ο Τάκης χάρηκε με την ήττα των Μπλε γιατί θέλει να βγεί υποψήφιος εκείνος. Ο Τάκης του απάντησε ότι θέλει πάντα να νικά γι' αυτό έφερε δύο νίκες.

«Αυτό δεν θα το ξαναπείς για εμένα, κάτσε τώρα στην καλύβα σου και μόνος σου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Οι υποψήφιοι της τρίτης εβδομάδας στο Survivor All Star

Απόψε, παρακολουθήσαμε τον τρίτο αγώνα και την πεσμένη ψυχολογία των παικτών! Νικητή, όμως, θα έχουμε, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα και γνωρίζουμε και ποιος θα είναι (δείτε εδώ) αλλά και ποιοι ακόμη δυο παίκτες θα ριχτούν στον τάκο μετά την ψηφοφορία της κάλπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, υποψήφιοι απόψε θα βγουν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!