Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό (24/1) αγώνισμα ασυλίας

Θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού σαν θεατές!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό (24/1) αγώνισμα ασυλίας

Ο αποψινός (24/1) στίβος μάχης στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε και έχουμε νικητή. Το συμβούλιο του νησιού πλησιάζει και μια από τις δύο ομάδες θα πάνε σαν θεατές και άλλοι θα λογοδοτήσουν για τα όσα έγιναν. Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε τους Μπάρτζη και Κατσούλη να τσακώνονται και να βγαίνουν εκτός εαυτού (δείτε εδώ τα λόγια τους).

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς τότε - Η κίνηση μπροστά στις κάμερες που είχε προδώσει το ειδύλλιο Πρίαμου και Καρολίνας

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό (24/1) αγώνισμα ασυλίας

Όσον όμως αφορά το αγώνισμα της ασυλίας, οι κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν θα είναι οι κόκκινοι, επιβεβαιώνοντας έτσι λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Οι υποψήφιοι της τρίτης εβδομάδας στο Survivor All Star

Τρίτη σήμερα (24/1) κι έχουμε την τρίτη ασυλία του Survivor All Star αλλά και την ολοκλήρωση των υποψηφίων προς αποχώρηση! Όπως ήδη γνωρίζουμε την Κυριακή κέρδισαν οι Διάσημοι και βγήκε υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ την Δευτέρα, μεταξύ των ξεκατινιασμάτων, είδαμε και τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία την οποία κέρδισαν οι Μπλε και στον τάκο έπεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, υποψήφιοι απόψε θα βγουν η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!