Survivor All Star: «Με έλεγες ξεφτίλα, ότι θα...» - "Σκοτωμός" στο συμβούλιο με Μπάρτζη και Κατσούλη

Μπλέχτηκαν στον τσακωμό φυσικά και Ρουμελιώτη με Μαρτίκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Με έλεγες ξεφτίλα, ότι θα...» -

Γεμάτο εντάσεις, σπόντες και τσακωμούς είναι το αποψινό 23/1 επεισόδιο του Survivor All Star, με αφορμή τις κρυφές συναντήσεις Μαριαλένας - Σάκη και Καρολίνας - Μάριου, κάτι που έχουν σχολιαστεί φοβερά από όλους αλλά φυσικά και από τους ίδιους.

Τόσο πριν το αγώνισμα όσο και στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες διαφωνούν φανερά για τα όσα αποκαλύφθηκαν για τα 2 ζευγάρια, με άλλους να παίρνουν το μέρος τους, κι άλλους να τους καταδικάζουν.

Οι 2 παίκτες μάλιστα που ήρθαν σε πολύ έντονη αντιπαράθεση ήταν ο Σάκης και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι διαφώνησαν αρκετά πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε). Συγκεκριμένα, αφορμή υπήρξαν οι ευχές της Μαριαλένας προς τον αγαπημένο της για την ονομαστική του εορτή, λέγοντάς του πως δεν τον ξέχασε και ο Γιώργος Λιανός την παρότρυνε να του τα πει από κοντά με εκείνη να πηγαίνει τρέχοντας να τον αγκαλιάσει (δείτε εδώ το βίντεο).

Ωστόσο, ο Νίκος Μπάρτζης απόψε αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό και στο ότι δήθεν ο πρώτος συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ανασάνει και συνέχισε λέγοντας ότι τους κοροϊδεύουν όλους, ενώ βρίσκονται κάθε βράδυ με βάση αυτά που αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

«Ποιον κοροϊδεύετε ότι δεν είχατε βρεθεί, όταν ο Λιανός στο συμβούλιο είπε οτι βρεθήκατε το ίδιο ακριβώς βράδυ, τι θα καταφέρετε με αυτό; Να μας κοροϊδέψε και εμάς και τους τηλεθεατές που μας βλέπουν από την τηλεόραση», είπε ο Νίκος Μπάρτζης ωστόσο το ζευγάρι φυσικά τα αρνήθηκε όλα.

"Σκοτωμός" στο συμβούλιο με Μπάρτζη και Κατσούλη

Οι εντάσεις ωστόσο συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο, με τον Νίκο για ακόμη μια φορά να κάνει λόγο για κοροϊδία από πλευράς Σάκη και Μαριαλένας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο δεύτερος τον αποκάλεσε πριν καιρό ξεφτίλα, πως δεν θα καταφέρει τίποτα και πως θα του πετάνε ντομάτες στο χωριό του όταν επιστρέψει.

Ο Σάκης τα αρνήθηκε όλα και αμέσως μετά στον εν λόγω καυγά συμμετείχε και η Μαριαλένα και ο Σπύρος αλλά και η Καρολίνα, με αποτέλεσμα να ανεβούν πολύ οι τόνοι, χωρίς όμως να καταλήγουν κάπου.