Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Με δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησε η εβδομάδα στο Survivor All Star, ενώ την πρώτη την έχουν κερδίσει οι Κόκκινοι. Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες έδωσαν μια ακόμα πολύ δύσκολη μάχη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, φτάνοντας σε ντέρμπι το παιχνίδι.

Νωρίτερα, μάλιστα, είδαμε τα παιχνίδια της Καραϊβικής που επέστρεψαν στο Survivor All Star και ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες με ένα έπαθλο που σίγουρα δεν περίμεναν και αυτό ήταν κρέπες, τις οποίες εν τέλει κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Όσον όμως αφορά το αγώνισμα της ασυλίας, οι μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι και έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν θα είναι οι κόκκινοι, επιβεβαιώνοντας έτσι λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τρίτη εβδομάδα, τρίτη αποχώρηση (από το κοινό του Survivor All Star) πλησιάζει και ήδη το βράδυ της Κυριακής 23/1, επιλέχθηκε από την ομάδα των Μπλε που έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο παίκτης που θα ψηφιστεί από τους Κόκκινους, και με περίσσια χαρά, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας! Ενδιαφέρον θα έχει πως πριν πραγματοποιηθεί το συμβούλιο του νησιού ο Μπάρτζης θα διαπληκτιστεί με Κατσούλη και Μαριαλένα (δείτε εδώ τι θα συμβεί!).

Τεράστιο ενδιαφέρον απόψε, αλλά μην ξεχνάμε πως το κοινό θα αμφιταλλαντευτεί πολύ καθώς έχει και νέο επεισόδιο Σασμού (δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση).