Survivor All Star spoiler 23/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Καλά θα πάει αυτό αυτή την εβδομάδα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 23/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Τρίτη εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα και το χθεσινό 22/1 επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Κανείς από τους τηλεθεατές δεν είχε ιδιαίτερη έγνοια για το ποια ομάδα θα κερδίσει ή ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αφού από πριν γνωρίζαμε ότι ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα θα πιαστούν σε πολύ προσωπικές στιγμές στο δάσος του Άγιου Δομίνικου ενώ πίσω στην Ελλάδα και οι δυο έχουν σχέση (δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε εχθές)!

Εννοείται, λοιπόν, πως το Youweekly.gr μέσα στην ημέρα θα σας μεταφέρει πολλά παρασκήνια πίσω από αυτό αλλά προτεραιότητα έχουν τα κλασικά - επί τόσα χρόνια - spoil μας! Μην ξεχνάμε κιόλας, το ριάλιτι έχει κι αγώνισμα...

Διάσημοι ή μαχητές απόψε στο Survivor All Star

Η πρώτη νίκη αυτής της εβδομάδας πήγε εχθές - όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι - στους διάσημους οι οποίοι πήγαν σαν απλοί παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού για να δουν πως θα αντιδράσουν οι μπλε, οι οποίοι έριξαν στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια!

Απόψε, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι ασυλίες θα μοιραστούν αφού το αγώνισμα θα το πάρουν οι Μαχητές. Άρα, θα παρακολουθήσουμε τους Διάσημους να ψηφίζουν και για να σας πούμε την αλήθεια, γνωρίζουμε ήδη ποιος θα είναι ο προτεινόμενος προς αποχώρηση (δείτε τον εδώ).