Survivor All Star: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι...» - Το τελεσίγραφο του Γιώργου Λιανού στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο

Δεν ήταν μόνοι τους στην καλύβα που φιλιόντουσαν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι...» - Το τελεσίγραφο του Γιώργου Λιανού στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο

Λίγο πριν φτάσουν στο σημερινό (22/1) συμβούλιο του Survivor All Star οι διαγωνιζόμενοι "έδωσαν" ένας ένας την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, σχετικά με το ειδύλλιό τους και την κρυφή τους συνάντηση. Εκεί μιλούσαν για πολλαπλές συναντήσεις, αλλά όταν έφτασαν στο συμβούλιο όλα άλλαξαν.

Πιο συγκεκριμένα, με το που κάθισαν οι παίκτες, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Έχω να κάνω μια σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά το Survivor έχει κάποιους κανόνες. Είναι σημαντικοί και κατά την δική μας γνώμη θα πρέπει να είναι απαραβίαστοι. Ένας από αυτούς είναι ότι παίκτες αντίθετης ομάδας πρέπει να βρίσκονται μόνο στα συμβούλια και στα αγωνίσματα.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Έχουμε θέσει και κάποια όρια για το που πρέπει να κινείστε μόνοι σας στη ζούγκλα. Και οι δυο κανόνες παραβιάστηκαν από δύο παίκτες. Δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Οι δυο αυτοί παίκτες είναι η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα από την ομάδα των μαχητών και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από την ομάδα των διασήμων. Συναντήθηκαν σε μια καλύβα εκτός ορίων που είναι εκεί από παλιό Survivor» (δείτε εδώ ποιο είναι ακριβώς αυτό το σημείο).

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω, αλλά ναι συνέβη», απάντησε τότε η ίδια και όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε για ποιο λόγο, εξήγησε: «Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και απλά έτυχε και βρεθήκαμε. Δεν έχει ξανασυμβεί».

Το τελεσίγραφο του Λιανού στην Καρολίνα και τον Πρίαμο στο Survivor All Star

Ο Ιωαννίδης από την πλευρά του, ανέφερε: «Δεν το θεωρώ παράβαση. Δεν έφυγα σε χωριό ή πόλη, ούτε πήρα φαγητό, άρα δεν ήταν παράβαση».

Και τότε τους διέκοψαν ο Σάκης και η Μαριαλένα, λέγοντας: «Πες ότι ήμασταν και εμείς», επισημαίνοντας πως τα παιδιά δεν ήταν μόνα τους. Σε κανέναν δεν άρεσε όλο αυτό, αλλά πολλοί δεν θέλησαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Η Ασημίνα, ωστόσο είπε, επειδή θεώρησε πως ο σύντροφος της Καρολίνας που είναι και φίλος της, έξω από το παιχνίδι μπορεί να πληγωθεί: «Είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο», με εκείνη να της λέει: «Τα προσωπικά μου ζητήματα δεν αφορούν κανέναν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω η συζήτηση τελειώνει εδώ». Το φιλί, βέβαια, φάνηκε ξεκάθαρα και ο Μπο την χώρισε.

Για να κλείσει το θέμα, ο Λιανός, είπε: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι είναι η πρώτη και μοναδική σύσταση στους παίκτες που παραβίασαν τους κανονισμούς. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αν ξαναγίνει θα την πληρώσει όλη η ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Χάος στο συμβούλιο! Αυτός θα βγει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση