Survivor All Star: Σχεδόν 50 με 70 μέτρα μέσα στην πυκνή βλάστηση - Αυτό είναι το σημείο που συναντιούνται Πρίαμος & Καρολίνα

Η τοποθεσία που βρίσκονται οι καλύβες δεν τους δυσκόλεψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σχεδόν 50 με 70 μέτρα μέσα στην πυκνή βλάστηση - Αυτό είναι το σημείο που συναντιούνται Πρίαμος & Καρολίνα

Τεράστιο σκάνδαλο έχει δημιουργήσει η αποκάλυψη πως η κοπέλα που ο Μάριος Πρίαμος απομονώνεται στη ζούγκλα του Survivor All Star είναι η Καρολίνα Καλύβα. Το γεγονός πως και οι δυο έχουν σχέση δεν τους πτόησε στο να έρθουν κοντά και να ανταλλάσσουν όποτε μπορούν καυτά φιλιά.

Η κάμερα τους τσάκωσε σε εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά μέσα στο δάσος μακριά από τις καλύβες των ομάδων τους να έχουν πολύ τρυφερές στιγμές, ενώ την ώρα που συνειδητοποίησαν πως τους παρακολουθούν έτρεξαν να κρυφτούν.

Όπως γνωρίζουμε η Καρολίνα είναι ή μάλλον ήταν σε σχέση με τον Μπο, ο οποίος βγήκε δημόσια και μίλησε για την απιστία της, ενώ και ο Μάριος έχει σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια η οποία τον "'έσβησε από το χάρτη" με μερικές αναρτήσεις της.

Ποιο είναι το σημείο που συναντιούνται στο Survivor All Star Πρίαμος & Καρολίνα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος συμμετείχε στο Survivor και γνωρίζει πάνω κάτω από τα κατατόπια, προσπάθησε στον αέρα του Open Weekend να υποδείξει το πιθανότερο σημείο που είχαν βρει και συναντιόντουσαν.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τις δυο καλύβες χωρίζουν περίπου 200 μέτρα απόσταση και ότι μάλλον σε κάποιον αγώνα συνεννοήθηκαν να βρεθούν σε σημείο που είχαν εντοπίσει από κοινού μέσα στο δάσος.

Πιθανόν η καλύβα να βρίσκεται σε απόσταση που είναι ορατή από τις καλύβες των δυο ομάδων, ίσως πενήντα με εβδομήντα μέτρα μέσα στην ζούγκλα.

Η ανάρτηση που έκανε για το παράνομο ζευγάρι λίγη ώρα νωρίτερα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για όσα λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης όπου και συμμετείχε ο ίδιος την περσινή σεζόν. «Πολύ λυπάμαι και είμαι έξαλλος ταυτόχρονα με όσα είδα στο τρέιλερ του Survivor».

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. Ανθρωπάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό για να ακολουθήσει μία ακόμη στην οποία βάζει από ένα Χ στα ονόματα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Μένει να δούμε όσα όσα… έρχονται στο Survivor All Star για τους δύο παίκτες!

Η ανάρτηση του Κωνσταντάρα