Survivor All Star spoiler 23/1: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη λένε...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 23/1: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τρίτη εβδομάδα, τρίτη αποχώρηση (από το κοινό του Survivor All Star) πλησιάζει και ήδη το βράδυ της Κυριακής 23/1, επιλέχθηκε από την ομάδα των Μπλε που έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια. Στα γνωστά του λημέρια, για ακόμα μια εβδομάδα ο Τάκης. Στον τάκο εκεί, να αγωνιά για την Τετάρτη.

Απόψε (23/1) θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δομίνικο ο δεύτερος αγώνας ασυλίας, για τον οποίο σας έχουμε πει ήδη ποιος κερδίζει (δείτε εδώ) οπότε.. πάμε κατευθείαν στο θέμα μας.

Καμία έκπληξη με τον δεύτερο Survivor υποψήφιο προς αποχώρηση

Διαβάστε επίσης: Survivor all Star αποκλειστικό: «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι από την ομάδα των Διάσημων αφού οι Μπλε θα κάνουν την ανατροπή και θα πάνε τις ασυλίες αυτής της εβδομάδας στο 1-1.

Διαβάστε επίσης: Τον «μαχαίρωσαν» όλοι πισώπλατα - Φωτογραφία πριν το Survivor All Star, όταν ο Κατσούλης και η Μαριαλένα πόζαραν αγκαλιασμένοι με Μπο και Καρολίνα

Είναι κάποιος που έχει ξανά βρεθεί και φέτος αλλά και στο παρελθόν - πολλές φορές - σε αυτή την θέση αλλά έχει έξω το κοινό του οπότε... δεν φοβάται καθόλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο παίκτης που θα ψηφιστεί από τους Κόκκινους, και με περίσσια χαρά, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας! Ενδιαφέρον θα έχει πως πριν πραγματοποιηθεί το συμβούλιο του νησιού ο Μπάρτζης θα διαπληκτιστεί με Κατσούλη και Μαριαλένα (δείτε εδώ τι θα συμβεί!).

Τεράστιο ενδιαφέρον απόψε, αλλά μην ξεχνάμε πως το κοινό θα αμφιταλλαντευτεί πολύ καθώς έχει και νέο επεισόδιο Σασμού (δείτε εδώ τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star έκτακτη εξέλιξη: Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα