Survivor all Star αποκλειστικό: «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα

Τι συνέβη αφού έκλεισαν οι κάμερες μετά το χθεσινό 22/1 συμβούλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor all Star αποκλειστικό: «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Καρολίνα Καλύβα

Της αποκαλύψεως στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star! Το βράδυ της Κυριακής οι φανατικοί του ριάλιτι και όχι μόνο περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν τα καυτά πλάνα του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και της Καρολίνας Καλύβα, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Μπο, κι έτσι κι έγινε (δείτε τα εδώ).

Οι δυο τους, απομονωμένοι σε μια καλύβα μακριά από τις παραλίες Μπλε και Κόκκινων, ήταν συνέχεια αγκαλιά κι έδιναν παθιασμένα φιλιά στο στόμα ενώ τα... πλέον πρώην ταίρια τους, τους στήριζαν και τους περιμέναν πως και πως να επιστρέψουν Ελλάδα. Story που θυμίζει ξεκάθαρα Μαριαλένα - Σάκη και Λιβάνη.

Από πολλούς το όλο θέμα χαρακτηρίστηκε στημένο (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπή Happy Day) αλλά σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει η δική μας πηγή από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται να αληθεύει 100% το περιστατικό.

Τι συνέβη με την Καρολίνα Καλύβα όταν έκλεισαν οι κάμερες του Survivor All Star

Survivor all star καρολίνα μπο πρίαμος

Η αποδεδειγμένα χρόνια τώρα έγκυρη πηγή μας, αφού μας αποκάλυψε ποιος βγαίνει σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση (δείτε το όνομα εδώ) μας μετέφερε πως μετά το συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός είπε στην Καρολίνα και τον Μάριο ότι «σας είδαμε» αλλά δεν τους αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν δηλαδή προβλήθηκε το φιλί τους ή πόσο τρυφερές ήταν οι στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Καρολίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα κι αυτό γιατί αισθάνεται άπειρες τύψεις που πρόδωσε τον άνθρωπο που την περιμένει (περίμενε, παίρνουμε το θάρρος να πούμε εμείς μετά από όλα αυτά, τον Μπο.

Έχει απομονωθεί στο δάσος μόνη της γιατί δυστυχώς δεν έχει με κανέναν τόση άνεση στην ομάδα της ώστε να μιλήσει γι' αυτό το ζήτημα και σύμφωνα με τον άνθρωπό μας άτομο της παραγωγής την άκουσε να ψιθυρίζει ολομόναχη «Δεν ήθελα να πληγώσω τον Μπο». Το έλεγε στον εαυτό της, σε μια βόλτα της στην παραλία.

Έχει δυο 24ωρα που έχει να κοιμηθεί και δεν μιλάει σε κανέναν. Είναι χαραγμένη στο μυαλό της η ατάκα που της είπε η Ασημίνα στο συμβούλιο. Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής... αλλά θα επανέλθουμε εννοείται με νέο ρεπορτάζ.