«Αν είναι στημένο είναι τραγικό! Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες...» - Εκτός εαυτού η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα πλάνα της Καρολίνας στο Survivor All Star

«Έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν είναι στημένο είναι τραγικό! Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες...» - Εκτός εαυτού η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα πλάνα της Καρολίνας στο Survivor All Star

Εννοείται πως το πρωί της Δευτέρας 23/1 πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ήταν τα καυτά πλάνα της Καρολίνας και του Πρίαμου στο Survivor All Star (δείτε τα εδώ) και η αντιμετώπιση της σχέσης που διατηρούσε η Καρολίν στην Ελλάδα, με τον τραγουδιστή Μπο.

Αφού κυκλοφόρησε το trailer το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπο το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε ανοιχτά γι' αυτό. Η εκπομπή happy day λοιπόν θέλησε να πάρει θέση, να σχολιάσει το γεγονός και μάλιστα δεν δίστασαν να δηλώσουν πως φαίνεται «στημένο», κάτι που έχει περάσει από το μυαλό όλων, σχεδόν.

Ο σχολιασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Αν είναι στημένο είναι τραγικό, γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είναι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος που έχεις κλείσει (στο Γεια σου του ΣΚΑΙ); Από την μια είναι η συνέπεια σε αυτός που έχει κλείσει αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δηλώσεις του Μπο στην συνέντευξη που έδωσε στο Γεια σου

Όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής το μεσημέρι του Σαββάτου 21/1 , με τον Μάριο Πρίαμο ήταν καλοί φίλοι και πίστευε πως θα τη πρόσεχε μέσα στο ριάλιτι. Επίσης, αποκάλυψε πως ούτε και εκείνος είναι ελεύθερος, αφού βρίσκεται σε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε πως μίλησε με την κοπέλα του και έχει πέσει από τα σύννεφα!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πλέον δεν είναι μαζί με την Καρολίνα, ωστόσο, θα ήθελε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα να μάθει τι σκεφτόταν και γιατί του το έκανε αυτό.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά χαρακτηριστικά.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», συνέχισε μεταξύ άλλων.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε.