Survivor All Star έκτακτη εξέλιξη: Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα;

Ο κακός χαμός μετά τα όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο! Συναντήθηκε με την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star έκτακτη εξέλιξη: Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα;

Ραγδαίες είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό 22/1 επεισόδιο του Survivor All Star! Το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την... απιστία της Καρολίνας Καλύβα προς το πρόσωπο του Μπο και αντιστοίχως αυτή του Μάριου Πρίαμου προς το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την οποία από τα Χριστούγεννα και μετά διατηρεί σχέση (δείτε εδώ και την μια και μοναδική κοινή τους φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μίντια).

Αφού συζητήθηκαν όλα αυτά στον αέρα του ριάλιτι χωρίς όμως να δοθεί η πληροφορία στους παίκτες για το τι προβλήθηκε και τι όχι. Δηλαδή κανείς δεν γνωρίζει πως οι τηλεθεατές έχουν δει πλάνα μεταξύ τους να φιλιούνται, όπως σας μεταφέραμε μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ η Καρολίνα Καλύβα δεν ήταν ψυχολογικά καλά.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 23/1: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας έχει μπει σε δεύτερες σκέψεις για τα όσα έχουν βγει παρά έξω και στεναχωριέται πάρα πολύ για το πως θα αισθάνεται η σχέση της στην Ελλάδα (δείτε εδώ ακριβώς το ρεπορτάζ).

Το ραντεβού της Καρολίνας με την παραγωγή του Survivor All Star

Έχει απομονωθεί από την ομάδα της και είναι μόνη της στην παραλία. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε η αλάνθαστη πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ζήτησε να κάνει ραντεβού με την παραγωγή και μάλλον από τα όσα άφησε να εννοηθούν είναι αποφασισμένη να συζητήσει μέχρι και για οικειοθελή αποχώρηση! Από όσα μας μετάφερε ο άνθρωπος μας κι εμείς σας αποκαλύπτουμε με κάθε επιφύλαξη θα απαιτήσει να μάθει τι προβλήθηκε στον αέρα από όλα αυτά που είδε η παραγωγή κι αν δεν της πουν θα απαιτήσει να φύγει, να γυρίσει πίσω να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γιατί παλιά ήταν η πρώτη που «έκραζε» τέτοιου είδους συμπεριφορές!

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: «Η Καρολίνα μου είπε πριν φύγω...» - Η Βρισηίδα ''έδωσε'' στεγνά όσα ξέρει για το ειδύλλιό της με τον Πρίαμο

Θεωρεί ότι η εικόνα της έχει διαστρεβλωθεί λόγω μοντάζ... Αναμένουμε τις εξελίξεις κι εδώ θα είμαστε να τα πούμε πάλι όλα!