Survivor all star: «Είναι από τα Χριστούγεννα μαζί» - Η πρώτη κοινή φωτογραφία Πρίαμου & Ελευθερίου που επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Εκείνος δεν κάνει καμία αναφορά σε εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είναι από τα Χριστούγεννα μαζί» - Η πρώτη κοινή φωτογραφία Πρίαμου & Ελευθερίου που επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Κάτι μεταξύ σκανδάλου και στημένου παιχνιδιού βλέπουμε να παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες το τηλεοπτικό κοινό σχετικά με το Survivor all star και το νέο ζευγάρι, που πιάστηκε σε τρυφερές στιγμές στη ζούγκλα.

Ο λόγος για το Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, δύο παίκτες που αν και ανήκουν σε αντίπαλη ομάδα βρήκαν τον τρόπο να έρθουν κοντά, ακόμα και οι κανόνες του παιχνιδιού δεν το επέτρεπαν.

Παρά λοιπόν την ''παρανομία'' τα μέσα έχουν εστιάσει και στο γεγονός, πως και τα δύο παιδιά έχουν σχέση, ωστόσο φίλη του Πρίαμου δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο:

«Ο Μάριος και εγώ είμαστε ακρετά χρόνια φίλοι. Πριν με καλέσετε για να βγω στην εκπομπή, είχα δει το βίντεο με τον Μάριο και το είδα δέκα φορές και δεν το πίστευα. Καταλαβαίνετε γιατί από τα site δεν φαίνεται και τόσο πολύ καθαρά τι γίνεται εκεί στην καλύβα που ήταν ο Μάριος μαζί με την Καρολίνα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά τον Μάριο, τόσα χρόνια και γνωρίζω ότι είναι ένα παιδί με αρχές και πόσο ηθικός είναι και λόγω του επαγγελματός του και από την οικογένεια του.

Είναι ένας άνθρωπος με αρχές και σέβεται τους γύρω του και έχει ομαδικό πνεύμα και θα ήθελα πάρα πολύ και έγω να δω τι συμβαίνει και γιατί έγινε όλο αυτό, ξεκαθαρίσει όλη αυτή η κατάσταση και αντιλαμβάνομαι γιατί ο Μπο έπεσε από τα σύννεφα και ε΄ναι απόλυτα κατανοητό», είπε η Τζόρτζια, φίλη του Μάριου Πρίαμου.

Η κοινή φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Μάριο Πρίαμο

Για την Καρολίνα Καλύβα είναι γνωστό, πως έχει βρει τον έρωτα στην έξω ζωή στα μάτια του Βο και μάλιστα ο ίδιος με το πλάνο του φιλιού νιώθει εκτεθειμένος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Από την άλλη την Δευτέρα 23/1 μέσα από το Happy day ήρθε άλλη μία αποκάλυψη σχετικά με τη ζωή του Κύπριου παίκτη αναφέροντας, πως είναι από τα Χριστούγεννα μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, παραχωρώντας στο κοινό και μία κοινή τους φωτογραφία.