Survivor all star: «Η Καρολίνα μου είπε πριν φύγω...» - Η Βρισηίδα ''έδωσε'' στεγνά όσα ξέρει για το ειδύλλιό της με τον Πρίαμο

«Εφόσον τώρα έχει αποδείξεις η κάμερα και η παραγωγή...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Η Καρολίνα μου είπε πριν φύγω...» - Η Βρισηίδα ''έδωσε'' στεγνά όσα ξέρει για το ειδύλλιό της με τον Πρίαμο

Το νέο ειδύλλιο του Survivor all star δεν είναι άλλο από αυτό του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα με τους δύο παίκτες - από τις αντίπαλες ομάδες - να πιάνονται στα πράσα σε τρυφερές στιγμές μέσα στη ζούγκλα.

Τα δύο νέα παιδιά παραδέχτηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής 22/1, πως είναι σε ένα σημείο κοντά, χωρίς ωστόσο να παραδέχονται, πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα τους (δείτε εδώ τι έκανε ο Βο μετά την προβολή του επεισοδίου).

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω, αλλά ναι συνέβη. Έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και απλά έτυχε και βρεθήκαμε. Δεν έχει ξανασυμβεί», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε στο Πρωινό μας την Δευτέρα 23/1 η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε, όχι μόνο, πως είχε πέσει στην αντίληψη της το φλερτ, αλλά μάλιστα πως είχε μιλήσει και την Καρολίνα για όλο αυτό.

Οι αποκαλύψεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για το φλερτ μεταξύ της Καρολίνας και Πρίαμου

«Το ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα, δε θέλω να εκθέσω τους ανθρώπους. Γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Εφόσον τώρα έχει αποδείξεις η κάμερα και η παραγωγή, εγώ τι να πω; Ήξερα για την Καρολίνα και τον Μάριο ότι είχαν φλερτ και ότι έχουν συναντηθεί. Αλλά δεν είχα δει με τα μάτια μου κάτι. Το φλερτ το είχα προσέξει και μου το είχε πει και η Καρολίνα.

Δε θέλω να πω το μυστικό της Καρολίνας. Μου είπε πριν φύγω αν πρόσεξα κάτι και λέω “έχω τα δικά μου προβλήματα τι να προσέξω”. Μου είπε “δεν πρόσεξες εμένα με τον Μάριο Πρίαμο;” Λέω “κάτι κατάλαβα”. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε και σηκώθηκα και έφυγα από το παιχνίδι. Δε ήξερα πως θα εξελιχθεί τόσο πολύ, σίγουρα δεν είναι στημένο. Τα παιδιά είχαν μια έλξη και ήμασταν πολλές μέρες μαζί», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.