Δεν έπεσε και στα πατώματα - "Τα έσπασε" στα μπουζούκια ο Μπο μετά το "καυτό" φιλί της Καρολίνας με τον Πρίαμο

Όπως αρμόζει σε κάθε χωρισμό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν έπεσε και στα πατώματα -

Το επεισόδιο του Survivor All Star με το "καυτό" φιλί του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/1 και ο Μπο, η σχέση της δεύτερης έξω από το ριάλιτι επιβίωσης, το παρακολούθησε (δείτε εδώ την αντίδρασή του) για να δει τι ακριβώς συνέβη με την καλή του και τον φίλο του και ποια ήταν η εξήγηση που έδωσαν όταν χρειάστηκε να απολογηθούν στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους έδωσε τελεσίγραφο για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε το τρέιλερ με τη σκηνή αυτή βγήκε στο "γυαλί" και χώρισε επί της ουσίας με την συγκεκριμένη παίκτρια, δηλώνοντας στεναχωρημένος και πληγωμένος από όλη αυτή τη συμπεριφορά, ιδιαίτερα μιας που είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Ιωαννίδη.

"Τα έσπασε" στα μπουζούκια ο Μπο μετά τον χωρισμό με την Καρολίνα Καλύβα

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εκστρατεία να βοηθήσω τον άνθρωπό μου και ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα. Πριν φύγουν, είχαν έρθει κοντά και ο Μάριος… θα μου την πρόσεχε. Κι επίσης ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή. Ήμουν σίγουρος ότι η Καρολίνα δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Medya, δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, το είδα με τα μάτια μου.

Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν και οι δύο προς τον εαυτό τους πρώτα. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Μίλησα με την οικογένειά της Καρολίνας και οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Σαφώς και θέλω να ακούσω τι έχει να μου πει η Καρολίνα», συνέχισε μεταξύ άλλων.

«Δεν συζούσαμε, αλλά 1μιση μήνα μέναμε μαζί. Στο σπίτι μου έχει μέχρι και το αμάξι της», αποκάλυψε.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αποφάσισε ότι η ζωή του δεν τελειώνει εκεί και, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι χωρισμένοι, πήρε τους φίλους του, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, και οι τρεις τους πήγαν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για τις φήμες που τον θέλουν γκέι).

"Τα έσπασαν" μέχρι το πρωί και τα στιγμιότυπα στο Instagram μιλούν από μόνα τους!