Survivor All Star trailer 23/1: «Είσαι για όσκαρ!» - Ο Μπάρτζης τα "χώνει" στον Κατσούλη

Έξαλλη η Μαριαλένα «Σάκη θα απαντήσω εγώ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 23/1: «Είσαι για όσκαρ!» - Ο Μπάρτζης τα

Μετά το επεισόδιο της Κυριακής που τα φώτα έπεσαν στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα (δείτε εδώ την προειδοποίηση του Λιανού για την σχέση τους), απόψε 23/1 στο Survivor All Star, φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές... αλλάζουν!

Στο προσκήνιο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω επεισόδιο, πέρα από τον Τάκη Καραγκούνια που είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, θα βρεθεί ο Νίκος Μπάρτζης με τον Σάκη Κατσούλη.

Συγκεκριμένα, ο αγρότης θα αρχίσει να τα χώνει στον επιχειρηματία κι εννοείται πως δεν θα χάσει την ευκαιρία να μπλεχτεί σε αυτό και ο Σπύρος Μαρτίκας που με τα λόγια του ανάβει φωτιές! Στις φωτιές αυτές θα θελήσει να απαντήσει η Μαριαλένα, για να υπερασπιστεί τον σύντροφό της. Το τι θα γίνει, δε περιγράφεται με λέξεις.

Πριν από το συμβούλιο ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως έχουμε στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας - που το Youweekly.gr ξέρει ήδη ποιος θα την πάρει (δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει).

Μετά τον καυγά στο συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία, της οποίας τα αποτελέσματα γνωρίζουμε ήδη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!).

Το αποψινό 23/1 trailer του Survivor All Star