Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κινδυνεύει η παραμονή τους στο παιχνίδι

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Survivor All Star στο αποψινό (24/1) επεισόδιο είδαμε αρκετά να γίνονται. Τις αντιδράσεις των κόκκινων για την χθεσινή ψηφοφορία (δείτε εδώ τι είπαν), τον τσακωμό του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο (δείτε εδώ τον λόγο) και όχι μόνο.

Ήρθε όμως η ώρα που όλοι περιμέναμε και δεν είναι άλλη από τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ποιον θα επιλέξουν όμως οι μαχητές; Θα ψηφίσουν αγωνιστικά;

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Ωστόσο, μετά την ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους κόκκινους , μιας και αυτοί κέρδισαν σήμερα την ασυλία και ζήτησε από τον καθένα ξεχωριστά να ψηφίσει έναν από τους μαχητές του προς αποχώρηση.

Τελικά, οι υπόλοιποι ήταν η Καρολίνα Καλύβα και Γιώργο Ασημακόπουλο, που ψηφίστηκε από την ομάδα τους, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly! Εκτός από αυτούς τους δύο, υποψήφιοι είναι και ο Τάκης με τον Σπύρο.

Το Twitter δίκασε Μάριο και Καρολίνα

Ποιος να το πίστευε πως η Καρολίνα που κάποτε έκραζε τα ζευγάρια του Survivor, φέτος στο All Star, θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες αλλά για το τι κάνει τα βράδια στο δάσος με τον Μάριο Πρίαμο, τη νέα της σχέση ή μήπως να πούμε καλύτερα αγάπη;

Όταν το κατανοείς πως σε έχει δείξει η κάμερα να φιλιέσαι με κάποιον και ξέρεις ότι έξω έχεις σχέση, προσπαθείς να πεις έστω μια συγγνώμη. Δεν είναι κακό να ερωτευτείς άλλον ενώ είσαι σε σχέση. Αλλά να βγαίνει η Καρολίνα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να λέει πως… δεν αφορά κανέναν το τι θα κάνει, απαντώντας στην Ασημίνα που θέλησε να υπερασπιστεί τον Μπο, (δείτε εδώ τι δήλωσε στις κάμερες) τότε δικαιολογημένα θα ακούσεις τα εξ αμάξης από το κοινό.

Η Καρολίνα βγήκε και είπε ότι αγαπιούνται με τον Μάριο, ότι δεν πρόκειται να τους εμποδίσουν να είναι μαζί κι ότι αν είναι να τιμωρηθεί όλη η ομάδα της, αυτή θα ξαναπαραβεί τους κανόνες!

... όπως ήταν αναμενόμενο!