Survivor All Star: «Λέγαμε για τους μπλε, αλλά εμείς είμαστε χειρότεροι» - Έντονο ξέσπασμα από την Ελένη Χαμπέρη

Ενοχλήθηκε αρκετά από το γεγονός ότι συγκέντρωσε 5 ψήφους στο χθεσινό συμβούλιο

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Λέγαμε για τους μπλε, αλλά εμείς είμαστε χειρότεροι» - Έντονο ξέσπασμα από την Ελένη Χαμπέρη

Μετά το χθεσινό (23/1) συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star, που βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας υποψήφιος προς αποχώρηση και αμέσως επόμενη στους ψήφους ήρθε η Ελένη Χαμπέρη, η ίδια ένιωσε ενοχλημένη και είναι απόλυτα λογικό. Ο Νίκος Μπάρτζης που στο προηγούμενο Survivor είχε υποστηρίξει μέχρι τέλους την Ελένη Χαμπέρη, αυτή την φορά, γύρισε το "μπιφτέκι" και την ψήφισε, όπως είπε και η Μαριαλένα (δείτε εδώ τα λόγια της).

Τρίτη σήμερα (24/1) κι έχουμε την τρίτη ασυλία του Survivor All Star αλλά και την ολοκλήρωση των υποψηφίων προς αποχώρηση! Όπως ήδη γνωρίζουμε την Κυριακή κέρδισαν οι Διάσημοι και βγήκε υποψήφιος ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ την Δευτέρα, μεταξύ των ξεκατινιασμάτων, είδαμε και τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία την οποία κέρδισαν οι Μπλε και στον τάκο έπεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Απόψε, θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα και την πεσμένη ψυχολογία των παικτών! Νικητή, όμως, θα έχουμε, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα και γνωρίζουμε και ποιος θα είναι (δείτε εδώ) αλλά και ποιοι ακόμη δυο παίκτες θα ριχτούν στον τάκο μετά την ψηφοφορία της κάλπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, υποψήφιοι απόψε θα βγουν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

UPDATE (12:01): Τρίτη υποψήφια τελικά Καρολίνα Καλύβα στη θέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χαμπέρη και του Σπύρου Μαρτίκα

Με το ξεκίνημα του επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είδαμε την Ελένη Χαμπέρη να μιλάει για τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο και πιο συγκεκριμένα για τις ψήφους που δέχτηκε. Η παίκτρια δεν φαίνεται να έχει χωνέψει την ψήφισή της.

«Η ομάδα μου έχει καταντήσει χειρότερη και από τους μπλέ, τόσο καιρό κρίνουν την ψήφο που έδωσαν οτι δεν είναι αγωνιστικά τα κριτήρια και χθες το βράδυ στο συμβούλιο ψήφισαν αμέσως μετά τον Σπύρο, εμένα», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στην συνέχεια, ότι βγαίνει δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και εύχεται να την γλιτώσει για ακόμη μια φορά.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος στο survivor all star, πολύ νωρίς εύχομαι να μην είμαιεγώ αυτός που θα φύγει», είπε ο Μαρτίκας.

Τα πρώτα λόγια του Τάκη Καραγκούνια για την απόφαση του συμβουλίου

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια.

«Βγήκα για ακόμη μια φορά στον τάκο, δεν με πειράζει που έχω βγεί στον τάκο. Πραγματικά με πειράζει ο τρόπος που το κάνουν. Έψαχναν να βρούν το εξηλαστήριο θύμα και το βρήκαν», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην συνέχεια, είδαμε τον μισθοφόρο να τσακώνεται με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, επειδή τον διέκοψε ενώ μιλούσε με την Μελίνα Μεταξά σχετικά με το ζήτημα της υποψηφιότητας.