Survivor All Star: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται ότι...» - Σε άσχημη κατάσταση η Καρολίνα μετά το συμβούλιο

Το ίδιο και η Μαριαλένα! Η συζήτησή τους στην καλύβα

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται ότι...» - Σε άσχημη κατάσταση η Καρολίνα μετά το συμβούλιο

To Survivor All Star ξεκίνησε και οι ομάδες είναι προετοιμασμένες για όλα, μιάς και ακολουθεί άλλος ένα στίβος μάχης (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν) και το χθεσινό (23/1) συμβούλιο προκάλεσε αντιδράσεις. Τα "καρφιά" του Νίκου Μπάρτζη προς τον Σάκη Κατσούλη για την δήθεν συγκίνηση του, σχετικά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (δείτε εδώ τα λόγια του) και η σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο.

Οι δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, την ώρα που έτρωγαν μίλησαν για λίγη ώρα για τους "άντρες" τους από την αντίπαλη ομάδα.

Τα σχόλια της Καρολίνας και της Μαριαλένας για τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor All Star

Το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε και οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν να σχολιάζουντα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Με την Καρολίνα να λέει ότι ο Μάριος έχει ξενερώσει και αυτό φαίνεται από τα μάτια ξεκάθαρα και συνέχισε η Μαριαλένα λέγοντας ότι ο Μαρτίκας προσπαθεί να αποδυναμώσει τον Σάκη, γιατί είναι στρατιγική και ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να του κάνει.

Επίσης η Μαριαλένα, είπε οτι ο Νίκος Μπάρτζης πρόδωσε την Ελένη, γιατί στο προηγούμενο survivor της είχε πει ότι ήθελε να βγει αυτή στο νικήτρια και μόνο.

«Φαίνεται από τα μάτια του του Μάριου, έχει ξενερώσει«, είπε αρχικά η Καρολίνα.

«Ο Σάκης είναι καλύτερος και για αυτό τον διαβάλλουν και δεν έχουν κάτι άλλο να του ρίξουν», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

«Πρόδωσε την Ελένη, που στο δικό μας survivor ήθελε να βγει νικήτρια», υποστήριξε η Μαριαλένα.