Masterchef: «Θυμάμαι το αγγούρι που έφαγε» - Δεν πρόλαβε να έρθει τον "έφαγαν"

Τι συνέβη;

Τρεις παίκτες που μονομάχησαν σε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο MasterChef με στόχο να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Ο Παύλος Λούλης,(δείτε εδώ τι έπαθε κατα την δοκιμή) ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Οι κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους κι αποφάσισαν πως ο Σταύρος είχε το χειρότερο πιάτο, μιας και περιείχε πολλές αστοχίες, όπως μέσα σε αυτές ήταν και η γεύση του συνολικού πιάτου.

Ο διαγωνιζόμενος του Masterchef που δεν πρόλαβε καλά καλά να έρθει

Με τις νέες εξελίξεις, ο Σταύρος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά μια θέση στο σπίτι του MasterChef, αντιμετωπίζοντας έναν παλιότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και διεκδικεί κι ο ίδιος την θέση. Αυτός ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήρθε με φόρα στον διαγωνισμό. Με την εμφάνισή του αρκετοί ξαφνιάστηκαν, καθώς ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef κι είχε προκαλέσει πολλές ταραχές.

Expand player

Ο Δημήτρης χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες για τον Ηλία: «MasterChef 4 Ηλίας. Εντάξει, όλοι τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι πολύ καλά. Θυμάμαι τις κοντρίτσες που είχε με την ομάδα Σταύρος, Σταυρής και γενικά όλο το παρεάκι εκεί πέρα και τους θεωρούσε ότι είναι η κλίκα και τους βαρούσαν τους υπόλοιπους. Θυμάμαι και το αγγούρι που έφαγε στο τέλος».

Οι ατάκες των παικτών του Masterchef με τον πληθυσμό της Κίνας

Να υπνεθυμίσουμε το επικό περιστατικό στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (6/2) που η κουζίνα γέμισε με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε κάθε Mystery Box ή Τεστ Δημιουργικότητας, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας θα έχει στη διάθεση του μερικά πλεονεκτήματα.

Έτσι οι κριτές ζήτησαν από τον αρχηγό των «μπλε» Γιώργο Πορφύρη να αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί, καθώς και να δώσει σε έναν παίκτη της επιλογής του το πρώτο ζευγάρι υλικών.

Ο βετεράνος του MasterChef προτίμησε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη. Αυτό αυτομάτως τον εξαίρεσε από τη διεκδίκηση των 1.000 που θα κερδίσει ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Στη συνέχεια Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε με τους αγεωγράφητους τους διαγωνισμού να κλέβουν τις εντυπώσεις και όχι με τη θετική έννοια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

STAR: Η πιο πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι γεγονός 

Masterchef: «Κόπηκες;» - Το ατύχημα του διαγωνιζόμενου και η αναστάτωση των κριτών