Masterchef: Παραλίγο να πνιγεί ο παίκτης ακούγοντάς τους να... - Το επικό περιστατικό των κριτών

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef: Παραλίγο να πνιγεί ο παίκτης ακούγοντάς τους να... - Το επικό περιστατικό των κριτών

Μετά την είδηση για την πιο σοκαριστική επιστροφή στο Masterchef (δείτε εδώ ποιος επιστρέφει) ξεκίνησαν την γευσιγνωσία οι κριτές και ο διαγωνιζόμενος, κάπως τα "έχασε".

Το περιστατικό με τον "πνιγμό" στο Masterchef

Αντιγραφή πιάτου έχουν να αντιμετωπίσουν οι τρεις παίκτες του Master Chef που βρέθηκαν στον τάκο, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι μαγειρικής.

Η καμπάνα περιλάμβανε ένα ορτύκι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τονίζει πώς δεν θέλουν να βρουν τρύπες πάνω του.

Αφού οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο προκειμένου να έχουν εικόνα και των γεύσεων, ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε την πάσα και χαρακτήρισε τους εαυτούς τους «Τρύπες», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδά το «Τότε τι κρίμα».

Ο Παύλος που εκείνη την ώρα δοκίμαζε το πιάτο παραλίγο να πνιγεί με αυτά που άκουγε!

Οι ατάκες των παικτών του Masterchef με τον πληθυσμό της Κίνας

Η κουζίνα στο χθεσινο (6/2) επεισόδιο γέμισε με διαφορετικά υλικά από όλο τον κόσμο και κάθε διαγωνιζόμενος κλήθηκε να αναδείξει ένα ζευγάρι υλικών που πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές εθνικές κουζίνες.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, σε κάθε Mystery Box ή Τεστ Δημιουργικότητας, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας θα έχει στη διάθεση του μερικά πλεονεκτήματα.

Έτσι οι κριτές ζήτησαν από τον αρχηγό των «μπλε» Γιώργο Πορφύρη να αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί, καθώς και να δώσει σε έναν παίκτη της επιλογής του το πρώτο ζευγάρι υλικών.

Ο βετεράνος του MasterChef προτίμησε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη. Αυτό αυτομάτως τον εξαίρεσε από τη διεκδίκηση των 1.000 που θα κερδίσει ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Στη συνέχεια Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους επίδοξους σεφ να δείξουν στον χάρτη τη χώρα που τους ανατέθηκε με τους αγεωγράφητους τους διαγωνισμού να κλέβουν τις εντυπώσεις και όχι με τη θετική έννοια.