Masterchef 7: «Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα @ρχ@δι@...» - Έξαλλη η Γιώτα Λιοσπερίτη με συμπαίκτη της

Ποιος την έβγαλε εκτός εαυτού;

Με αιχμηρά σχόλια είδαμε να εξελίσσεται το σημερινό (17/3) επεισόδιο του Masterchef 7 μιας και η πράσινη ομάδα πήρε τη νίκη και έτσι η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Παύλο Λούλη θα έπρεπε να βγάλει κάποιους συμπαίκτες του στον τάκο.

Πρώτη προς υποψήφια λοιπόν από τη διαδικασία αυτή, τέθηκε η Γιώτα Λιοσπερίτη, η οποία δε μπορούσε παρά να δεχτεί την θέση του Παύλου, ωστόσο στην προσωπική της συνέντευξη έδειξε αρκετά νευριασμένη, αφού έκανε πολύ αιχμηρές δηλώσεις για τον αρχηγό της ομάδας της (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση το χθεσινό 16/3 επεισόδιο).

Expand player

Το έντονο σχόλιο της Γιώτας Λιοσπερίτη στο Masterchef 7

«Αν το περίμενα ότι θα με δώσει πρώτη στους λύκους; Ναι. Τελικά όμως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερα αρχ… από τους άνδρες, η Σέβα έχει σίγουρα μεγαλύτερα από τον Παύλο. Για μένα πολύ σωστά έδωσε τον εαυτό της για να κατέβει υποψήφια ως αρχηγός.

Σεφ, το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι ο Παύλος θα επέλεγε εμένα αντί του Μότο και δεν νομίζω να του πήρε και πολύ ώρα να το σκεφτεί. Είχα ευθύνη προφανώς και περίμενα να μαγειρέψω σήμερα, Ήταν η ευθύνη και δική μου και του Μότο και του Παύλου θεωρώ βέβαια», είπε η Γιώτα Λιοσπερίτη.

Σκηνές θρίλερ στο στούντιο του STAR με την εμφάνιση της...

Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 16/3 και με το που μπήκαν στο πλατό του STAR oι παίκτες για να υποδεχθούν τους κριτές και να ακούσουν την αποψινή δοκιμασία που έρχεται, ξύπνησαν σε όλους άσχημε μνήμες και σκηνές θρίλερ στο μυαλό τους.

Και αυτό, φυσικά σε χιουμοριστικό πλαίσιο, εξαιτίας της Μαρίας Μπέη, η οποία επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, φορώντας μία μαύρη μπλούζα με λευκό κολάρο, όπως έχουμε δει σε κάποιους χαρακτήρες αντίστοιχων ταινιών και σειρών. Σε άλλους θύμισε την Wednesday Adams, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για την Άναμπελ.

«Έχουμε και την Άναμπελ παρέα μας τρόμαξε όταν ήρθε με τα κοτσιδάκια», ακούστηκε χαρακτηριστικά για την διαγωνιζόμενη.

Διαβάστε επίσης: «Μου είπε "Ασχέτως αν αποδείχτηκες π@υτ@ν@» - Σάλος με τους τουιτεράδες και το on air σχόλιο της Στέλλας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 7: «Είσαι βλαμμένος ρε;» - "Σαστισμένοι" όλοι με το πόδι που βρέθηκε στο πιάτο του Κοντιζά

MasterChef 7 highlights 16/3: Τρόμος με την Μαρία Μπέη! Βρέθηκε ωμό πόδι μέσα σε πιάτο