Masterchef 7: «Μου είπε "Ασχέτως αν αποδείχτηκες π@υτ@ν@» - Σάλος με τους τουιτεράδες και το on air σχόλιο της Στέλλας

Έπαθαν "τσότσο" οι χρήστες του twitter

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μου είπε

Τον τελευταίο καιρό στο Masterchef 7 παρακολουθούμε μια κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Στέλλα και Μαρία (δείτε εδώ ποια ξεκίνησε να ρίχνει "καρφιά") και όλο αυτό συνεχίζεται χωρίς παύση. Όσο περνούν οι μέρες και οι δοκιμασίες στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR δυσκολεύουν, οι διαγωνιζόμενοι βγάζουν τον όχι και τόσο καλό τους εαυτό.

Στο επεισ'όδιο της Κυριακής (12/3) είδαμε την Στέλλα Κατσέ να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με τους Μαρία Ματσούκαρου, Νίκο Τράκα και Βαγγέλη Φυλακτάκη. Η παίκτριας, δέχτηκε κάποιες ευχές από τους συμπαίκτες της, όχι και τόσο πρόσχαρες για την παραμονή της στο παχνίδι.

«Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες π0υτ@ν@! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό».

Μετά την ατάκα της στο Masterchef 7 οι χρήστες του twitter δεν μπόρεσαν αν μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και ξεκίνησαν να "ζωγραφίζουν", με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Στέλλα του Masterchef 7

«Στα αρ… μου και η ασυλία»

Ο κακός χαμός (10/3) στο επεισόδιο του Masterchef 7, που σιγά σιγά μπαίνει δυναμικά στα "ριάλιτι" ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR, διότι εκτυλίσσονται οι κόντρες των παικτών και μπροστά στην κάμερα πλέον, όπως αυτή της Πωλίνας, με την Μπέη και όχι μόνο (δείτε εδώ τι έχει γίνει).

Μετά την δοκιμασία των διαγωνιζόμενων, που κυριολεκτικά έβγαλαν ξίφη για να κερδίσουν, ανέβηκαν οι τόνοι και το ριάλιτι ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, η Στέλλα Κάτσε δεν δίστασε πειράζει επανειλημμένως τον καλό της φίλο και συμπαίκτη στην κόκκινη ομάδα, Αλέξανδρο Αντωνελάκη. «Πάντα κύριος ο Αλέξανδρος! Βρε συ, πριν σε γνωρίσω, νόμιζα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη ζωή» του φώναξε, μεταξύ άλλων, με χαμόγελο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η παίκτρια θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για την προηγούμενη ασυλία και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα για γεγονός ότι εγώ απογοητεύτηκα για τον Αλέξανδρο. Ο λόγος όμως που απογοητεύτηκα δεν ήταν γιατί δεν μου έδωσε εμένα την ασυλία. Αντέδρασα και απογοητεύτηκα ουσιαστικά γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα μάχεται σε κάτι που είναι αντίθετο και σε κάτι που αδικεί τον άλλον. Όλο αυτό όμως δημιούργησε ένα πρόβλημα».

«Ότι εγώ ήθελα να μου δοθεί η ασυλία. Στα αρχ… μου και η ασυλία, στα αρχ… μου όλα βασικά! Το θέμα μου είναι τη σχέση έχω εγώ με τον Αλέξανδρο και τι έχω εκλάβει από αυτόν τόσο καιρό» διευκρίνησε, εν συνεχεία, η Στέλλα Κάτσε στις δηλώσεις της.