Masterchef 7: «Κοίτα πως μιλάει...» - Άγριο "κράξιμο" στην Μπέη από Πωλίνα και Στέλλα

Δεν την λυπήθηκαν καθόλου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Κοίτα πως μιλάει...» - Άγριο

Το αποψινό (6/3) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε ανατροπές (δείτε εδώ τι), γέλια, αλλά και τσακωμούς με ίντριγκες. Μετά την στρατηγική της Πωλίνας, πριν από λίγες εβδομάδες, απόωε είδαμε την Μαρία Μπέη στο επίκεντρο μιας κόντρας μεταξύ, Στέλλας, Πωλίνας και Μαρίας.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον νέο κύκλο του MasterChef η παλιά παίκτρια Μαρία Μπέη, έχει αναστατώσει φανερά το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR. Κάποιοι τη συμπαθούν, ενώ άλλοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται η Πωλίνα και η Στέλλα οι οποίες δε διστάζουν να δείξουν τη μεγάλη τους αντιπάθεια στη συμπαίκτριά τους.

Οι δηλώσεις της Πωλίνας και της Στέλλας για την Μαρία στο Masterchef 7

Τη στιγμή που οι παίκτες χωρίζονταν απόψε με κλήρωση για την ομαδική δοκιμασία, η Στέλλα που ήταν στους Μπλε, παρακαλούσε να τραβήξει κόκκινο η Μαρία. Όπως και τελικά συνέβη.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα παίκτρια, η Πωλίνα είπε πως η Μαρία θεωρεί ότι είναι βασίλισσα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει ‘’συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;’’», είπε η Πωλίνα.

Με τη σειρά της η Στέλλα άρχισε να αποκαλεί στην κάμερα του διαγωνισμού τη Μαρία «μαντάμ». «Θύμησέ μου ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ. Εμφανίστηκε αυτή, με ένα συνολάκι και πήγαινε αργά και με το μαλλί μπούκλα» είπε και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή να μου συστηθεί δε θα το κάνω εγώ».

Η ατάκα του Κοντιζά που έκανε τους διαγωνιζόμενους να πεθάνουν στο γέλιο στο Masterchef 7

Στο αποψινό (6/3) επεισόδιο του Masterchef 7, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν στα καλύτερα του και πώς να μην ήταν, αφού η αγαπημένη του δοκιμασία στο παιχνίδι επέστρεψε. Η ανατρεπτική δοκιμασία της "δημοπρασίας" περίμενε τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής από το STAR και από την αρχή ο κριτής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Μέσα στο όλο εύθυμο κλίμα μάλιστα έστειλε και αφιέρωση στον… Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το ποίημα με τα ραπανάκια και τα καρούλια που τον έχει κάνει – μεταξύ άλλων – viral στο διαδίκτυο. Όσοι ήταν "διαβασμένοι" δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους κι όσοι δεν ήξεραν καν τι ακούνε κοιτούσαν σαν χάνοι.