Masterchef 7: «Μπείκιασα...» - Ασύλληπτο κράξιμο από Πωλίνα σε Μαρία

Η κόντρα τους δεν έχει τέλος!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Μπείκιασα...» - Ασύλληπτο κράξιμο από Πωλίνα σε Μαρία

Το αποψινό (7/3) επεισόδιο του Masterchef 7 ξεκίνησε και οι κόντρες έχουν αρχίσει και γίνονται πιο έντονες. Η Μαρία Μπέη από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR, προκάλεσε δυσαρέσκεια στους συμπαίκτες της, λόγω της συμπεριφοράς της (δείτε εδώ ποιος).

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον νέο κύκλο του MasterChef η παλιά παίκτρια Μαρία Μπέη, έχει αναστατώσει φανερά το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR. Κάποιοι τη συμπαθούν, ενώ άλλοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία εντάσσονται η Πωλίνα και η Στέλλα οι οποίες δε διστάζουν να δείξουν τη μεγάλη τους αντιπάθεια στη συμπαίκτριά τους.

Τη στιγμή που οι παίκτες χωρίζονταν με κλήρωση για την ομαδική δοκιμασία, η Στέλλα που ήταν στους Μπλε, παρακαλούσε να τραβήξει κόκκινο η Μαρία. Όπως και τελικά συνέβη.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef για τη νέα παίκτρια, η Πωλίνα είπε πως η Μαρία θεωρεί ότι είναι βασίλισσα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν attention! Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει, πόσο make up φοράει. Έχει δέκα βαλίτσες, εγώ έχω μία. Κάνει σαν βασίλισσα και λέει ‘’συγγνώμη, πού μπορώ να αφήσω το ψάρι μου;’’», είπε η Πωλίνα.

Με τη σειρά της η Στέλλα άρχισε να αποκαλεί στην κάμερα του διαγωνισμού τη Μαρία «μαντάμ». «Θύμησέ μου ποια είναι η Μαρία; Α, η Μπέη! Εκεί που καθόμασταν όλοι χαλαροί στο σπίτι, πέρασε αυτή σαν μαντάμ. Εμφανίστηκε αυτή, με ένα συνολάκι και πήγαινε αργά και με το μαλλί μπούκλα» είπε και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθε αυτή να μου συστηθεί δε θα το κάνω εγώ».

Το αποψινό (7/3) κράξιμο στην Μπέη στο Masterchef 7

Η Πωλίνα δεν αντέχει να τη βλέπει και κάθε φορά που την ακούει να μιλάει και να δίνει συμβουλές για τη μαγειρική, "ξερνάει". Ακόμη και οι άντρες, όπως Θοδωρής και Άγγελος, την έχουν βάλει στο στόχαστρο και δεν διστάσουν να την ειρωνευτούν.

Την ειρωνεύονται είτε για την εμπειρία της είτε για το attention που θεωρούν ότι επιζητά από όλους.