MasterChef 7: "Σούσουρο" στον εξώστη - Ξύπνησε ο εφιάλτης του Ηλία με την παίκτρια που "μπούκαρε" στο πλατό

Μεγάλη αμηχανία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7:

Μετά την ανακοίνωση των κριτών στους παίκτες του MasterChef 7 (δείτε εδώ τι συνέβη) στο επεισόδιο της Τρίτης 28/2, "μπούκαρε" στο πλατό του STAR μία παίκτρια από τα παλιά, η οποία ήρθε για να διεκδικήσει μία θέση στο παιχνίδι μαγειρικής, με στόχο να φτάσει μέχρι τον τελικό αυτή τη φορά.

Πρόκειται, μάλιστα, για τον μεγαλύτερο "εφιάλτη" του Ηλία Καζιόλι, διότι ήταν μαζί στο ριάλιτι στον προηγούμενο κύκλο και δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά μεταξύ τους. Μόλις, λοιπόν, την είδαν όλοι να μπαίνει στην αίθουσα άρχισαν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως εάν καταφέρει να μείνει θα γίνει μεγάλος χαμός.

Η παίκτρια που μπήκε ξανά στο MasterChef 7 και ξεκίνησε το "σούσουρο"

Ο λόγος για την Μαρία Μπέη, η οποία είχε γνωρίσει στο παιχνίδι και τον έρωτα της ζωής της, με τον οποία είναι μαζί ακόμα και σήμερα και την στηρίζει στην επιλογή της να επιστρέψει. Η προσωπικότητά της είναι αρκετά έντονη, επομένως, αν καταφέρει να πάρει την θέση του αντιπάλου της, δεν θα είναι ψύχραιμη.

«Μπαίνει η Μαρία, η… Μπέλλου; Δεν ξέρω πως την λένε καν στο επίθετο. Μπαίνει η Μαρία Μπέλλου. Και σκάει η Μπέλλα. Ω Bella Ciao», έλεγαν μεταξύ τους οι παίκτες στον εξώστη.

«Κοίταξα τον Ηλία (σ.σ. Καζιόλι) γιατί είχαν ένα beef και της έλεγε πως είσαι έτσι, μήπως έχεις τρακάρει με κανένα τρένο; Ότι τον έχεις βάλει τον Δημήτρη στο βρακί σου και τέτοια και λέω, αν μπει αυτή μέσα κλάφ’ τα Χαράλαμπε, θα γελά και το παρδαλό κατσίκι», αναφέρθηκε επίσης.

«Το Μαράκι μπήκε μέσα με πολύ τουπέ και νομίζει ότι είναι κάποια. Πιο μούφα παπούτσι δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου», ακούστηκε στο τέλος.

Εκείνη με τη σειρά της, δήλωσε: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!».

Αυτός ο παίκτης είναι ο σύντροφός της

Μπορεί ορισμένες φήμες να ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη να βρίσκονται στα χωρίσματα, ωστόσο εκείνοι είναι στα καλύτερά τους και δεν διστάζουν να το δείξουν σε όλο τον κόσμο. Η σχέση τους ξεκίνησε περίπου τρία χρόνια πριν, όταν συναντήθηκαν στο σπίτι του MasterChef και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Πλέον, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους επιχειρήσεις και ζουν τον έρωτά τους μακριά από το "γυαλί". Τους βλέπουμε, όμως, συχνά μέσα από τα social media τους και, μάλιστα, πετύχαμε άλλη μία τρυφερή στιγμή τους στο Instagram την Τετάρτη 26/10, εξαιτίας της γιορτής του σεφ. Η αγαπημένη του θέλησε να του ευχηθεί με μία φωτογραφία τους, προχωρώντας σε μία ερωτική εξομολόγηση.

«Χρόνια σου πολλά, να σε χαίρομαι. Σ' αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του προφίλ της.

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος