MasterChef 7: «Είναι σαν να σας δίνεται δεύτερη ευκαιρία...» - Δεν έχει ξαναγίνει! Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση των κριτών

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Είναι σαν να σας δίνεται δεύτερη ευκαιρία...» - Δεν έχει ξαναγίνει! Άναυδοι όλοι με την ανακοίνωση των κριτών

Το νέο επεισόδιο του MasterChef 7 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 28/2 στο κανάλι του STAR και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους διαγωνιζόμενους, καθώς επτά παίκτες, και συγκεκριμένα οι Μαρία, Παύλος, Παναγιώτης, Σταύρος, Βαγγέλης, Σέβα και Θεόδωρος, μπήκαν στην κουζίνα ξανά με τις μαύρες τους ποδιές για να διαγωνιστούν μαγειρικά, εφόσον δεν τα πήγαν καθόλου καλά στην τελευταία δοκιμασία και πρέπει να διεκδικήσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Αυτό που καλούνται να κάνουν, όμως, για να το καταφέρουν δεν έχει ξαναγίνει στον διαγωνισμό μέχρι τώρα. Δεν θα αντιγράψουν το πιάτο κάποιου διάσημου σεφ, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ίδια υλικά με χθες (27/2)μ, για να αποδείξουν πως ήταν απλά μία άτυχη στιγμή. Φυσικά, όλοι έμειναν άναυδοι με την ανακοίνωση των κριτών και τους κοιτούσαν με τα μάτια γουρλωμένα (δείτε εδώ την γκάφα του Πάνου Ιωαννίδη).

Η ανακοίνωση των κριτών του MasterChef και ο κανόνας που δεν έχει ξαναγίνει στο παιχνίδι

«Είναι σαν να σας δίνεται δεύτερη ευκαιρία στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box και ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι 45 λεπτά», τόνισαν οι κριτές στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

«Εν δυνάμει, μπροστά μάς έχουμε κάποιον που σήμερα μαγειρεύει για τελευταία φορά στον διαγωνισμό», είπε στη συνέχεια χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Άβολο περιστατικό με το Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Έφτυσε τη μπουκιά του μπροστά σε όλους

Τη Δευτέρα 17/2 οι επίδοξοι σεφ, που διαγωνίζονται στο Masterchef 7 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία του του Mystery Box, η οποία όπως φάνηκε από τις κριτικές είχε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες (δείτε εδώ πως τα πάει το ριάλιτι μαγειρικής σε τηλεθέαση).

Όταν μάλιστα ήρθε η σειρά της Μαρίας να παρουσιάσει το πιάτο της και συγκεκριμένα ένα shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο συνέβη κάτι πολύ άβολο. Πιο αναλυτικά, είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει κάτι, που δε συνηθίζει αφού έφτυσε τη μπουκιά του σε μία χαρτοπετσέτα.

«Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει. Δεν είναι νόστιμό. Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι καθόλου ωραίο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.