Masterchef 7: Απίστευτη γκάφα από τον Πάνο Ιωαννίδη - Ξέσπασαν σε γέλια όλοι οι διαγωνιζόμενοι

Τι δεν έκανε καλά ο σεφ;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: Απίστευτη γκάφα από τον Πάνο Ιωαννίδη - Ξέσπασαν σε γέλια όλοι οι διαγωνιζόμενοι

Ημέρα για Μasterchef 7 ήταν η Κυριακή 26/2 με τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει ένα masterclass στους 20 εναπομείναντες και επίδοξους σεφ, που θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι και γιατί όχι και στον τελικό.

Ο έμπειρος σεφ λοιπόν έδειξε ένα πιάτο, που κάνει και στα μαγαζιά του και έτσι έδειξε πως γίνονται τα τέλεια ζυμαρικά. Οι παίκτες καθ' όλη τη διαδικασία κρέμονταν από τα χείλη του, μέχρι που ένα μικρό λάθος χάρισε άπλετο γέλιο σε εκείνον αλλά και στους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ την επεισοδιακή επιστροφή του Ιωαννίδη στο παιχνίδι μετά από ημέρες αποχής).

Το ατύχημα του Πάνου Ιωαννίδη στο Masterchef 7

«Παιδιά, δεν κλείνει...Λοιπόν, παιδιά, συνεχίζουμε την συνταγή», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ενοχλημένος στην κάμερα του OPEN ο Πάνος Ιωαννίδης με την ερώτηση της ρεπόρτερ

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί της Κυριακής 26/2 ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο MasterChef και την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«7 χρόνια. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Κατ’ αρχήν μεταξύ μας είμαστε τέλεια, γελάμε άπειρα, πάντα γελούσαμε, αλλά φέτος είναι ίσως η καλύτερη χρονιά. Είμαστε χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες και λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά και μπορεί και να είναι. Πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Κατά βάση είμαστε μάγειρες κι η βασική μας δουλειά τα τελευταία 7 χρόνια είναι στην τηλεόραση. Οπότε έχω χωνέψει ήδη το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα. Πάλι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα και με πολλή ευχαρίστηση.

Η τηλεόραση μου έδωσε σίγουρα δημοσιότητα και το πιο σημαντικό είναι ότι πριν έπρεπε να πείσω για το ποιος είναι. Τώρα δεν χρειάζεται να πείσω πολύ, με έχουν δει, ξέρουν ποιος είμαι και τελειώσαμε», είχε πει μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης στο The 2night show -δείτε εδώ τι είπε έπειτα για την σύντροφό του.

«Χρόνια τώρα γίνονται μέσα στο σπίτι, αλλά εμείς ασχολούμαστε μόνο με το τι γίνεται μέσα στο πλατό και στην κουζίνα του MasterChef», είπε αρχικά σήμερα στην τηλεοπτική κάμερα.

«Είπατε προχθές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι μπορεί να είναι κι η τελευταία χρονιά του MasterChef» σχολίασε η δημοσιογράφος, με τον σεφ να δείχνει την ενόχλησή του: «Είπα ότι κάθε χρόνο μπορεί να είναι η τελευταία μας. Μην παρανοούμε αυτά που λέμε, αλλά να ακούμε ακριβώς αυτά που λέμε. Κάθε χρόνο υπάρχει περίπτωση να είναι η τελευταία χρονιά του MasterChef».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάμε, τα ακούμε, μας τα λένε. Δεν κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Για ποιο λόγο να κάνουμε; Δεν είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν βλέπω δυστυχώς Survivor» συμπλήρωσε.