Χωρίζουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος; Όλη η αλήθεια στην κάμερα του Happy Day

Έλυσαν τη σιωπή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίζουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος; Όλη η αλήθεια στην κάμερα του Happy Day

Σε κοινή συνέντευξη τρία χρονιά μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, προχώρησαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος το πρωί της Τετάρτης 13/4 στο Happy Day μετά τη λήξη της συνεργασίας τους. Το ζευγάρι, που η σχέση τους δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι, δίνει τέλος στις φήμες χωρισμού ενώ απαντά και στο ενδεχόμενου γάμου.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού στο Happy Day

«Μαλώναμε με τον Δημήτρη, τον έκανα unfollow από την κρεβατοκάμαρα ενώ εκείνος ήταν στην κουζίνα μέχρι να μου ζητήσει συγγνώμη», είπε η Μαρία. Όσο για το αν έχει γίνει πρόταση γάμου; Απάντησαν δείχνοντας πως ακόμη δεν υπάρχει δαχτυλίδι.

Κινούνται νομικά Μπέλλος - Μπέη μετά την αποκάλυψη του Πρώιου περί ερωτικών περιπτύξεων

O Διονύσης Πρώιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού Μπέλλου και Μαρίας Μπέη μέσα στο σπίτι του Masterchef ενώ έμαθε κιόλας ότι μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Μετά την είδηση πως αποχώρησαν από το Happy Day λόγω οικονομικών θεμάτων, ο πρώην παίκτης δήλωσε πως δεν λέει ψέματα, ενώ δεν το λέει κανείς με κακία, αφού είναι ζευγάρι και υπήρχε και μέσα στο σπίτι.

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως μπορεί να κινηθούν νομικά, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «Μα τι να κινηθούν νομικά; Εγώ δεν έχω πει τίποτα παρά μόνο πράγματα που έχει συμβεί και δεν έχω προσβάλλει κανέναν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Λένη, λέγοντας πως γελάει με το όλο γεγονός. Και ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος έχει κάνει πολλά μέσα στο παιχνίδι και καλό είναι να μην μιλάει.