Survivor 3/4: «Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα...» - Σηκώθηκαν όλοι τρομαγμένοι, σταμάτησε ο αγώνας!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μετά την επίθεση της Ασημίνας στην Σταυρούλα και τον Τζέιμς, και τις αποκαλύψεις για τις βρισιές εκτός κάμερας (δείτε εδώ), ακολούθησε άλλη μία μικρή διαμάχη στο Survivor απόψε 3/4 ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Φάνη για άλλη μία φορά μετά το "βλακάκο" που ξεστόμισε ο πρώτος για τον δεύτερο, κάτι για το οποίο όχι μόνο δεν μετάνιωσε, αλλά θεωρεί πως θα μπορούσε να πει και ακόμη χειρότερα πράγματα.

Ο Μπολέτσης τελικά κατέληξε να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει ό,τι και να λέει ο αντίπαλός του και άλλη μία διαμάχη δεν βρήκε λύση, με τους δύο άντρες να μην είναι πρόθυμοι να συζητήσουν και να παραδεχθεί ο καθένας τα λάθη του. 'Ετσι, λοιπόν, ξεκίνησε ο αγώνας...

Expand player

Ο τραυματισμός του Σάββα Γκεντσογλου στο Survivor

Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, τη στιγμή που ο Σάββας Γκέντσογλου μπήκε στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί εναντίον του Αλέξη Παππά, φάνηκε να υποκύπτει στον πόνο και ξαφνικά βρέθηκε στην άμμο και ο αγώνας σταμάτησε.

«Έχουμε πρόβλημα με τον Σάββα, μάλλον με το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός αφού σφύριξε και τότε εκείνος σηκώθηκε και πήγε στους γιατρούς για να δει τι συμβαίνει. Λίγο αργότερα επέστρεψε και ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε και πως απλώς ένιωσε μία ενόχληση επειδή «Έβαλε στήριξη στο πονεμένο του χέρι..».