Survivor 3/4: «Η Σταυρούλα βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε "μ@λ@κισμένη"», «Εσύ που με είπε που@@;» - Έπεσαν οι μάσκες για Χατζηανδρέου και Χρυσαειδή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/4: «Η Σταυρούλα βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε

Το αποψινό (3/4) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με ένταση, με την Ασημίνα αρχικά να μιλά για όσα ειπώθηκαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο, που την έκαναν να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση, τόσο ώστε να μη θέλει να ψηφίσει. Ο Τζέιμς και ο Φάνης υποστήριξαν πως εκείνη είπε στον πρώτο "άντε και γα..." σε έναν τσακωμό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εκείνη δήλωσε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο (δείτε εδώ το βίντεο).

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη.

Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έτσι πως τελικά ειπώθηκε αυτή η βρισιά.

Χαμός με Ασημίνα, Σταυρούλα και Τζέιμς στο Survivor

Λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος αγώνας, όμως, αντί να το αφήσει πίσω της και να παραδεχθεί εάν έγινε κάποιο λάθος, θέλησε να κάνει επίθεση και στον Τζέιμς, αλλά και στην Σταυρούλα.

«Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος που αποχώρησα χθες. Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Τα πράγματα ξεπερνάνε τις ηθικές μου αξίες. Έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές στο παρελθόν, τις οποίες δεν έχει καταγράψει η κάμερα και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε "μαλ@κισμένη" και ότι "δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από εσένα". Δεν θα αναφερθώ σε ένα άλλο σχόλιο που έχει κάνει άνθρωπος της ομάδας μου, άμα θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο ο ίδιος και όταν καθόμουν και συζητούσα με την Κατερίνα Δαλάκα είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή. Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα, δεν έχω κάποιο αποδεικτικό...», ξεκίνησε να λέει.

«Εμένα που με είπες "πουτ..." τρεις φορές; Έχεις βρίσει όλους τους παίκτες. Το στόμα σου δεν κλείνει ποτέ ρε φίλε», την διέκοψε η Σταυρούλα τότε.

Αλλά η Ασημίνα συνέχισε να επιτίθεται στον Τζέιμς λέγοντας πως υποβιβάζει γενικά παίκτες, ακόμα και την Χρύσα, με τα συνθήματα που έχει βγάλει για εκείνη και του τόνισε: «Δεν μπορείς να χτυπάς πάνω στον πόνο μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην ξαναναφέρεις τον τραυματισμό μου. Δεν είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα είμαι υπόλογη για τον τραυματισμό μου».

«Αν δεν έχεις χιούμορ...Οι ηθικές σου αξίες ξεκινάνε όταν καταλάβεις ότι το έπιασε η κάμερα. Η απάντησή σου ήταν "αντε και μπιπ"», της απάντησε εκείνος.

«Είναι πάρα πολλές φορές που μπορεί να βγεις από τα ρούχα σου, η παρέα σου μας έχει φέρει σε μία να λέει ο Χριστόφορος βλακάκο τον Φάνη. Φτάνει πια αυτή η παρέα να λέει και να ειρωνεύεται και να χλευάζει τους υπόλοιπους», πρόσθεσε η Χατζηανδρέου στην πορεία.

Δείτε επίσης: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ - Αυτή είναι η 4η παίκτρια που οδεύει προς την αποχώρηση

Ωστόσο δεν έβγαζαν άκρη και θέλησαν να κλείσουν το θέμα με την τελευταία απάντηση της Σταυρούλας για το θέμα.

«Με έφερε εκτός ορίων. Μιλάει για ηθικές αξίες όταν προσπαθεί να με διαβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό... Με είπε έτσι τρεις φορές, μου γύρισε το μάτι, δεν θα έπρεπε να μιλάει για αξίες. Προσωπικά για μένα αυτό το άτομο δεν έχει καμία αξία. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι εδώ και γι' αυτό είναι μόνη της».