Σασμός: «Μόλις βραδιάσει...» - Η μυστική συνάντηση Αστέρη και Αργυρώ θα τους φέρει και πάλι κοντά

Απόσπασμα από το σημερινό (21/11) επεισόδιο

Οι εξελίξεις στο σημερινό (21/11) επεισόδιο, που θα δούμε στο Σασμό του Alpha θα είναι καταιγιστικές και σίγουρα η επικείμενη συνάντηση του Αστέρη και τη Αργυρώς στο σπίτι στο βουνό θα ''κόψει'' την ανάσα.

Ο έρωτας αυτός, όσο και αν το παλεύουν οι δύο πλευρές δεν έχει σβήσει και αυτός μάλιστα είναι ο λόγος, που ο Σταματάκης δεν έφυγε εν τέλει για τη Γερμανία. Η συνάντηση, θα φέρει πολλά, καθώς ο Σταύρος θα παραφυλάει...

Η Αργυρώ και ο Αστέρης κανονίζουν μυστική συνάντηση στο Σασμό

Μαθιός και Αστέρης σκοτώνουν τον Σταύρο

Μπορεί εμείς ήδη να σας έχουμε αποκαλύψει ποιος θα σκοτώσει τον Σταύρο στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο.

Όπως θα παρακολουθήσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Σταύρος θα αφήσει την τελευταία του πνοή μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ εξαιτίας του Αστέρη που μπήκε ανάμεσα τους. Μάλιστα, θα διεκδικήσει και το παιδί (το οποίο δεν είναι δικό του) ωστόσο δεν θα τα καταφέρει να το πάρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χάι, ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρη και τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια.

«Αν δεν αφήσεις ήσυχο τον αδερφό μου θα πάθεις μεγάλο κακό», του λέει ο Μαθιός με τα μάτια του να πετούν σπίθες - γράφει το δημοσίευμα του Χάι. Ο Σταύρος όμως δείχνει να μην ακούει το παραμικρό και μια ημέρα θα έχει μια άγρια συμπλοκή με τον Αστέρη και τον Μαθιό. Κατά τη διάρκεια του καβγά τους, ο Σταύρος τραυματίζεται θανάσιμα και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί! To σίγουρο πάντως είναι πως ο Σταύρος θα πεθάνει...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: «Γι αυτό είσαι ηθοποιάρα γ@μω...» - Συγκλονισμένο το twitter με τη συνάντηση του Λευτέρη και της μητέρας του

ALPHA: Αλλαγές στην σειρά Σασμός - Πώς εμπλέκεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη