Σασμός: «Γι αυτό είσαι ηθοποιάρα γ@μω...» - Συγκλονισμένο το twitter με τη συνάντηση του Λευτέρη και της μητέρας του

Δυνατή σκηνή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Γι αυτό είσαι ηθοποιάρα γ@μω...» - Συγκλονισμένο το twitter με τη συνάντηση του Λευτέρη και της μητέρας του

Πολλές οι συγκινήσεις για το σημερινό 17/11 επεισόδιο, που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο Σασμό με τη σκηνή, που ο Λευτέρης συνάντησε τη μητέρα του να προκαλεί δάκρυα.

Η ερμηνεία και των δύο ηθοποιών ήταν συγκλονιστική και για τον λόγο αυτό αποθεώθηκε από τον κόσμο του twitter με πολλά και διαφορετικά σχόλια. Μπορεί να έχουμε δει τον Λευτέρη να είναι ένας σκοτεινός άνθρωπος της νύχτας, αλλά σιγά σιγά βλέπουμε και κάποιες ευαισθησίες του (δείτε εδώ ποιο μέλος από τους Βρουλάκηδες θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια).

Τα tweets για τη συγκινητική σκηνή του Λευτέρη με τη μητέρα του στο Σασμό

Η σοκαριστική στιγμή από το ίδιο επεισόδιο με τη γιαγιά Ειρήνη να ''σβήνει''

Το επεισόδιο της Πέμπτης 17/11 στο Σασμό ήταν συγκλονιστικό, καθώς μια μεγάλη αλήθεια από το μακρινό παρελθόν αποκαλύφθηκε μετά από πολύ καιρό και αυτή τη φορά από το στόμα της γιαγιάς Ειρήνης.

Η Μαρίνα δεν ήξερε μια βασική λεπτομέρεια για τον γάμο της με τον Μάρκο, η οποία βασάνιζε την πεθερά της. Έτσι λοιπόν, η Αργυρώ μπήκε στο σπίτι της και είδε τη γιαγιά σε πολύ δύσκολη κατάσταση σχεδόν ημιλιπόθυμη λέγοντας της: «Άσε με εμένα, τελείωσα» (δείτε εδώ τα σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας από τον αρραβώνα της με τον Μάρκο).