Έρωτας Φυγάς (24/3): Σε κίνδυνο η ζωή της Αλεξάνδρας - Την απαγάγει πριν το καταλάβουν ο...

Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο στη σειρά του OPEN

Το απόγευμα της Παρασκευής 24/3 θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, στο οποίο θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο αφού θα την απαγάγουν και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο (δείτε εδώ ποια θα χτυπήσει σε δέντρο με το αυτοκίνητό της και θα χαροπαλεύει)!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (24/3) στον Έρωτα Φυγά

Η Αλεξάνδρα νιώθει να ασφυκτιά με την παρουσία της Ανθούλας που κατ’ εντολή Μαργέτας δεν την αφήνει από τα μάτια της. Παράλληλα η Ελπίδα παίρνει μέρος των χρημάτων που συμφώνησε με τη Μαργέτα για να αποσύρει την κατηγορία σε βάρος του Ιάσονα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σήφης και οι άντρες του συλλέγουν πληροφορίες για τον Στέφανο, βάζοντας στο στόχαστρο και τη Μαργέτα. Ο Μάρκος με τη σειρά του μαθαίνει για το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει η Ελπίδα στην κατοχή της. Στην προσπάθειά του να τη βρει, ζητάει πληροφορίες από τον Κοντογιάννη που αστράφτει και βροντάει στη σκέψη ότι η Ελπίδα τον εξαπάτησε. Μέσα σε όλα, ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Αλεξάνδρα και Ανθούλα παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η διάσωση

Η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως η Γεωργία την κατηγορεί ότι την έριξε από τη σκάλα... Ο Στέφανος, που ξέρει ότι τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. «Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Σίγουρα κάτι ετοιμάζουν αυτοί», λέει στον Μάρκο. Στο μεταξύ ο Νικόλας ανακαλύπτει πως η Αννα συγκατοικεί μ’ ένα αγόρι. Με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί τη μοναξιά του και προσεγγίζει συναισθηματικά την εισαγγελέα. Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθειά του, επειδή είναι σε κίνδυνο, κι εκείνος τελικά δέχεται. Εκείνη όμως που τελικά διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο είναι η Αλεξάνδρα, η οποία απάγεται από τον Σήφη. Ομως ο Στέφανος με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Φυγάς: «Φοβήθηκα τόσο πολύ μη σε ξαναχάσω» - Ο Μάρκος σώζει την Αλεξάνδρα!

Έρωτας Φυγάς σούπερ αποκλειστικό: «Θέλω να τον δω νεκρό!» - Εντολή δολοφονίας για τον...