Έρωτας Φυγάς: Καρφώνεται στο δέντρο με το αυτοκίνητό της - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο η...

Σοκαριστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρωτας Φυγάς: Καρφώνεται στο δέντρο με το αυτοκίνητό της - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο η...

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του OPEN, Έρωτα Φυγά μιας και μια εκ των πρωταγωνιστών θα αντιμετωπίσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και θα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο -διαβάστε εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό!

Καρφώνεται στο δέντρο και οδηγείται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο λόγος για την Ελπίδα, την οποία θα δούμε να αλλάξει τη μαρτυρία της εναντίον του Ιάσονα εισπράττοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τη θεία της ως αντάλλαγμα. Όμως η κατάληξη θα είναι άσχημη.

Συγκεκριμένα, φτάνει μια πληροφορία στα αυτιά του Παύλου και του Μάρκου, οι οποίοι γίνονται έξω φρενών μαζί της και εξαπολύουν κυνηγητό για να τη βρουν, με τον πρώτο μάλιστα να αναθέτει σε δύο άγνωστους άντρες να τη βρουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να την εμποδίσουν να πάει να καταθέσει.

Εκείνη κρύβεται στο σπίτι του Μιχάλη και προετοιμάζεται κατάλληλα για τα επόμενα βήματά της, με την Μαργέτα να επιστρατεύει τον δικηγόρο της οικογένειας για να κερδίσει ελαφρυντικά ο Ιάσονας όμως θα φτάσει η μέρα για τη δίκη του Ιάσονα και παρόλο που όλοι περιμένουν την άφιξη της Ελπίδας, εκείνη όσο οδηγεί βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ειδικότερα, οι δύο έμπιστοι άντρες του Παύλου, προσπαθούν να της επιτεθούν και στη συνέχεια αρχίζουν και την καταδιώκουν με ένα άλλο αυτοκίνητο με εκείνη προσπαθώντας να τους ξεφύγει, να καρφώνεται πάνω σε ένα δέντρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Καρφώνεται στο δέντρο και οδηγείται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 

Οι σημερινές 17/3 εξελίξεις

Επεισόδιο 118

Την ίδια στιγμή η Δήμητρα επισκέπτεται τον Ιάσoνα στη φυλακή και τον ρωτάει πού ήταν την ώρα που δολοφονήθηκε ο Φίλιππος. «Είμαι αποφασισμένη να σε βοηθήσω να αποδείξεις την αλήθεια αλλά πρέπει να με βοηθήσεις κι εσύ», του αναφέρει. Ο Ιάσoνας θυμάται εκείνη τη στιγμή που τον είχε πιάσει ο Σήφης μ’ έναν άλλον και τον ρωτούσαν για τον Μάρκο. Δεν λέει τίποτα στη Δήμητρα, αλλά το αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα.