Τα καλύτερά μας χρόνια (28/3): Ο Αντώνης ετοιμάζεται να προσεγγίσει τον γιο του - Τι μαθαίνει ο Δημήτρης για τη Νανά;

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Λίγο μετά τη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις), ακολουθεί το σίριαλ "Τα καλύτερά μας χρόνια", στο οποίο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές. Ο Αντώνης είναι στο τσακ πριν να προσεγγίσει τον γιο του, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει πολλά για τη Νανά.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (28/3) στα Καλύτερά μας Χρόνια

Επεισόδιο 19: «Πτώση (σημαίας)»

Ο Αντώνης θέλει να μάθει όσο περισσότερα γίνεται για τον γιο του και προσπαθεί να τον προσεγγίσει, ενώ ο Άγγελος, συμπάσχοντας, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση.

Ο Δημήτρης, που τρώγεται με τα ρούχα του, προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη σχέση της Νανάς με τον Λευτέρη. Η Μάρθα κάνει, για άλλη μια φορά, την εμφάνισή της στη γειτονιά…

Επεισόδιο 20: «Ο Γύρος της Αθήνας»

Η επιρροή της Τζένης στη Μαίρη είναι πλέον ολοφάνερη. Η στροφή της τελευταίας προς τη γυμναστική συμπίπτει με την οργάνωση του πρώτου Γύρου της Αθήνας. Ο Κοντούλας προσπαθεί να αυξήσει τις συμμετοχές στη διοργάνωση με κάθε τρόπο και τελικά βάζει τη γειτονιά σε εντατικούς ρυθμούς άσκησης!

Αλλά και η Ελπίδα με τη Μαριλένα βλέπουν τον Γύρο της Αθήνας σαν μια ευκαιρία να είναι πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές τους, ενώ ο Δημήτρης βρίσκει άλλα μέσα για να μαθαίνει για τη Νανά….

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δευτέρα... δύσκολη - Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης 27/3 μίλησαν από μόνα τους...

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ατύχημα στο πλατό - Έκοψε το χέρι της και έκανε τέσσερα ράμματα...