Άσχημες εξελίξεις στο Mega με την Κατερίνα Καραβάτου - Μαθεύτηκε σήμερα το πρωί

Τι συνέβη

Από τα ψηλά στα... χαμηλά η Κατερίνα Καραβάτου αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/10). Εκεί που είχε ξεκινήσει δυναμικά με τη νέα της εκπομπή στο Mega, Τι λες τώρα, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.

Για την ακρίβεια, σε ποσοστά τηλεθέασης στο πρώτο Σαββατοκύριακο που βρέθηκε στον αέρα κόντραρε γερά την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ενώ αυτή την φορά... έμεινε πολύ πίσω!

Expand player

Η Κατερίνα Καραβάτου έχασα την μάχη της τηλεθέασης

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Τι λες τώρα έφτασε την Κυριακή 10/10 στο δυναμικό κοινό 8,1% ενώ η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται πήγε μέχρι και 13,6%. Η διαφορά αρκετά μεγάλη...

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Καφέ της Χαράς 9,2
  • ΣΚΑΙ: Όλα γκούντ 5,5
  • STAR: Τρελή οικογένεια 8,1
  • Open: One sport 4.7
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 13.6
  • Mega: Τι λες τώρα! 8.1

Η μητέρα της Κατερίνας βρίσκεται στο νοσοκομείο

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9/10, η γνωστή παρουσιάστρια "λύγισε" και μίλησε ανοιχτά πως πως αυτή την περίοδο η μητέρα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προχθές το βράδυ σε έναν θάλαμο νοσοκομείου, έβλεπα τις νοσηλεύτριες που μιλούσαν με τόσο υπομονή και τέτοια γλύκα και βοήθησαν κυρίες που έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται μαζί με την μητέρα μου.

Αυθόρμητα γύρισα, γιατί ήμουν προσανατολισμένη στο κρεβάτι της μητέρας μου και τους είπα: “Είστε τόσο υπέροχες, τόσο γλυκές”», Και πρόσθεσε: «Μίλησε μέσα στην ψυχή μου η Τίνα και μέσα στην ψυχή όσων έχουν περάσει ή περνούν αυτή την περίοδο κάτι αντίστοιχο.

Μιας και το είπα αυτό η μητέρα μου είναι στο “Γεώργιος Γεννηματάς”, στη Γ’ παθολογική. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Μπράβο τους».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κοκάλωσε" η Καραβάτου με την ατάκα της Τούνη - «Ρώτα εκείνη πόσα παίρνει για...»

"Με τον Κρατερό είμαστε..." - Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" την σιωπή της για πρώτη φορά