Γερμανού και Καραβάτου "στα μαχαίρια" - Τι συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής

ALPHA και MEGA σε νέες περιπέτειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γερμανού και Καραβάτου

Μια νέα κόντρα έχει γεννηθεί στην ελληνική showbiz μεταξύ της Κατερίνας Καραβάτου και της Ναταλίας Γερμανού. Η ξανθιά παρουσιάστρια εισέβαλλε εδώ και λίγα Σαββατοκύριακα στην μεσημεριανή ζώνη του Mega με την εκπομπή "Τι λες τώρα!" και κοντράρει την επί χρόνια εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, Καλύτερα δεν γίνεται.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3/10 παίχτηκε μάχη... στήθος με στήθος κυριολεκτικά αφού η απόσταση των δυο κυριών στα ποσοστά τηλεθέασης ήταν πολύ μικρή με νικήτρια την Ναταλία.

Αναλυτικά τα νούμερα Καραβάτου - Γερμανού

Γερμανού και Καραβάτου νούμερα τηλεθέασης 3/10

Η Γερμανού κατάφερε να συγκεντρώσει στο δυναμικό κοινό 13,1% (αναλυτικά τα τέταρτα: 12,9-12,9-11,9-15,8-14,4-12,4-11,3-15,9-12,9-14,5-11,7-10,2-8,7) ενώ στο Mega φτάσανε μέχρι και 12,7% (16-16,8-13,7-12,3-11,5-11,4-12,2-9,9-11-10,7-13,7-15,5).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Καφέ της Χαράς 11,2
  • ΣΚΑΙ: Όλα γκούντ 6,5
  • STAR: Τρελή οικογένεια 8,2
  • Open: Αυτό είναι Σαββατοκύριακο 3,9
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 13,1
  • Mega: Τι λες τώρα! 12,7

Όπως φαίνεται η παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου - που περνάει την καλύτερή της φάση και στα προσωπικά καθώς είναι ξανά ερωτευμένη (δείτε εδώ με ποιον!), έχει προκαλέσει αμφιταλάντευση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο σχολιασμός της Ναταλίας Γερμανού για το "αντίο" της Καραβάτου από τους Κου Κου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον αποχαιρετισμό της Κατερίνας Καραβάτου στο Star, τονίζοντας πως όλοι οι παρουσιαστές είναι αναλώσιμοι.

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι.

Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας.

Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.