Στην φωλιά των ΚουΚου: Διαπληκτίστηκε με το κοντρόλ λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό η Κατερίνα Καραβάτου

«Μην μιλήσεις σε παρακαλώ πολύ!»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην φωλιά των ΚουΚου: Διαπληκτίστηκε με το κοντρόλ λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό η Κατερίνα Καραβάτου

Με μεγάλη ένταση έκλεισε οριστικά την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ενοχλήθηκε αρκετά από τις υποδείξεις που της έκαναν οι άνθρωποι του κοντρόλ την ώρα που αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές της.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στην αρχή της εκπομπής πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν, και έτσι στο τέλος θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τους συνεργάτες της, κάτι ωστόσο δεν πήγε και τόσο καλά.

H έκρηξη της Κατερίνας Καραβάτου Στην Φωλιά των ΚουΚου

«Θα μου κάνετε τη χάρη, φεύγω. Κάντε μου τη χάρη, αλήθεια, σας ευχαριστώ. Θέλω να τιμήσω τους ανθρώπους. Είχα γράψει πάρα πολλά γι΄αυτούς και δεν προλαβαίνω να τα πω», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια της μίλησαν ξανά από το κοντρόλ και αυτή τη φορά απάντησε με περισσότερα νεύρα: «Μην μιλήσεις σε παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ! Να λήξουμε τι; Την εκπομπή; Δηλαδή να μην μιλήσω για τα παιδιά; Δεν καταλαβαίνω... Αλήθεια, με συγχωρείτε»!

Το οριστικό «αντίο» στην Φωλιά των ΚουΚου

«Εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες του και τους εργοδότες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και αν δεν την λαμβάνει. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω και να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω και τις δικές μου δυσκολίες και τον άλλων. Επίσης, ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η κρητική μου καταγωγή που έχει δώσει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι η περηφάνια», είπε αρχικά και συνέχισε με μια μαντινάδα.

«Πιστεύω ότι η συνέπεια και οι καλοί τρόποι δεν είναι υποχρέωση. Πέρασα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες και γενικότερα τον τελευταίο καιρό, ας μη γελιόμαστε. Ήταν μια περίοδος με γεναίες συγνώμες τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση ακριβώς έτσι. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκλαψα.

Πέρασα πολύ άσχημα, πένθισα, υπήρξα απαρηγόρητη, μετά δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας το πλεονέκτημα του να μην θυμώνουμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.