Τελευταία μέρα ΚουΚου: Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής

«Θα σας πω κάτι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τελευταία μέρα ΚουΚου: Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει με την έναρξη της εκπομπής, πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής, εμφανώς συγκινημένη.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για την Φωλιά των ΚουΚου

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και επίσης θεωρώ ότι μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε αυτόνομα στην ίδια πορεία η οποία ήταν νομίζω πολύ συνταρακτική, σπουδαία, σημαντική και με πάρα πολλή αγάπη! Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να βγούμε σε ένα διαφημιστικό διάσημα και αμέσως μετά η συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο αποχαιρετισμός της Κατερίνας Καραβάτου στην Άση Μπήλιου

Σε κλάματα ξέσπασε η Άση Μπήλιου και η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής των Κου Κου. Το πρωινό του STAR ολοκληρώνεται οριστικά.

«Το σκέφτεσαι ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που καθόμαστε απέναντι;», της είπε η παρουσιάστρια. Με την αγαπημένη αστρολόγο να συγκινείται και να βουρκώνει.

Μόλις ολοκλήρωσε η Άση Μπήλιου, συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Σκεφτόμουν το πού ήμουν και τι φορούσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο που σε πήρα για να συνεννοηθούμε για; τους Κου Κου. Ήταν όλα αυτά τα 4 χρόνια πολύ μεγάλη τιμή για μένα Άση μου. Θέλω να σε ευχαριστήσω με λόγια που μάλλον δεν υπάρχουν. Είναι ωραίο πράγμα ο σεβασμός, είναι σημαντικό να σέβεσαι και να εκτιμάς και μέχρι το τέλος τα πράγματα να συμβαίνουν με καλό τρόπο».