Κρατερός Κατσούλης: Αποχωρεί από τους Κου Κου - Η on air ανακοίνωση του

Ξέσπασε σε κλάματα η Καραβάτου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρατερός Κατσούλης: Αποχωρεί από τους Κου Κου - Η on air ανακοίνωση του

Μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης στην διάρκεια της Φωλιάς των Κου Κου, -η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων-, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, ανακοίνωσε αρκετά συγκινημένος την αποχώρηση του, η οποία θα είναι μάλιστα και άμεση, και οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μετά τα συγκινητικά λόγια του, η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας μετά από εφτά χρόνια.

Η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη για τη αποχώρηση του από τους Κου Κου

«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Ηταν μια δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star».

«Έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα! Παίρνουν την νομική οδό»

Ο Κρατερός Κατσούλης στην έναρξη της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου, θέλησε να αναφερθεί στο θέμα που είναι κύρια συζήτηση στις εκπομπές και όχι μόνο. Δηλαδή στις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής σκηνής.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, από την πρώτη στιγμή στήριξε τα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και βία από συναδέλφους.

Σήμερα λοιπόν 19/2, ο Κρατερός Κατσούλης λίγο πριν ξεκινήσει η ροή της θεματολογίας δήλωσε: «Είμαστε όλοι μαζί. Μείναμε λίγο πίσω στην ενημέρωση εξαιτίας του χιονιού, τις εξελίξεις τις γνωρίζετε και προχωρούν. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

«Έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε. Παίρνουν την νόμιμη οδό και θα στηρίξουμε μέχρι τέλους!», συνέχισε.

Κρατερός Κατσούλης Στην φωλιά των κουκου