Φωλιά των Κου Κου: Βγήκαν στον αέρα με 40 λεπτά καθυστέρηση

Έλυσαν το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωλιά των Κου Κου: Βγήκαν στον αέρα με 40 λεπτά καθυστέρηση

Το πρωί της Τετάρτης, οι εκπομπές Happy Day και Φωλιά των Κου Κου βρέθηκαν εκτός τηλεοπτικού αέρα με την δεύτερη τελικά να επιστρέφει με καθυστέρηση.

Εξαιτίας μερικών τεχνικών προβλημάτων στα Studio Pro οι δύο εκπομπές δεν προβλήθηκαν με την εκπομπή της Σταματίνας να ξεκινά για μερικά λεπτά, ωστόσο να διακόπτεται μετά από λίγο και να ενημερώνει μέσω instastory πως θα επιστρέψει ξανά την Πέμπτη.

Το τεχνικό πρόβλημα όμως στους Κου Κου αντιμετωπίστηκε 40 λεπτά μετά τις 9 το πρωί και έτσι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισαν τους τηλεθεατές.

Στο μεταξύ, η Δέσποινα Μοίρου προσέφυγε εναντίον της εκπομπής των Κου Κου με ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή και καταγγελία

Η Δέσποινα Μοιρού η οποία έχει κατηγορήσει και τον Θανάση Ευθυμιάδη για bullying προς το πρόσωπο της, προσέφυγε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εναντίον της εκπομπής των Κου Κου με ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή και καταγγελία.

Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές της Espresso και αναφέρουν πως η ηθοποιός και βραβευμένη stand-up comedian προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τους για άγριο bullying προς το πρόσωπό της σε 4 επεισόδια της εκπομπής, τα οποία χρονικά είχαν μικρή απόσταση το ένα από το άλλο. Οι παρουσιαστές και τα μέλη του πάνελ αναφέρθηκαν με άκρως δυσφημιστικά σχόλια στη διεθνή καριέρα της.

Μάλιστα, παραθέτει και συγκεκριμένες φράσεις ή απαξιωτικές ατάκες που ειπώθηκαν σε βάρος της προσωπικότητάς της, με αφορμή τόσο τον ρόλο της Σοφίας Λόρεν, τον οποίο ενσάρκωσε με επιτυχία στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Paul Kevin Wiffen, όσο και τη συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ «Life in a Day» του σπουδαίου Βρετανού σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», τη Μ. Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Ελληνίδας ηθοποιού, προκειμένου να εκδοθεί προσωρινή διαταγή που θα παύει οποιαδήποτε «παρενόχλησή» της από την εκπομπή, άμεσα και στο μέλλον.

Δέσποινα Μοίρου Κου Κου καταγγελία

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η ηθοποιός υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως, στην εκπομπή της 2ας Δεκεμβρίου του 2020 προβλήθηκε ένα βίντεο που διακωμωδούσε τη βρετανική ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε υποδυόμενη τη Σοφία Λόρεν, καθώς επίσης και δεύτερο βίντεο στο οποίο ακουγόταν η «γιαγιά Γιωργίτσα» να σχολιάζει ειρωνικά ένα κομμάτι παλιότερης συνέντευξής της και λίγο αργότερα να τραγουδάει κοροϊδευτικά «τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;», καταλήγοντας ότι δεν της άρεσε τίποτα από την ηθοποιό!

Σύμφωνα με τη γνωστή stand-up comedian, στις 18 Φεβρουαρίου φέτος η εκπομπή επανήλθε πιο ειρωνική, διακωμωδώντας τη δήλωσή της «το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που άκουσα από τον Ρίντλεϊ Σκοτ είναι που με αποκάλεσε “χαμαιλέοντα”», ενώ οι δυσφημιστικές αναφορές προς το πρόσωπό της συνεχίστηκαν και στις 23 Μαρτίου, όταν προβλήθηκε βίντεο με τον τίτλο: «Η γκουρού των μιμήσεων σοκάρει με το ταλέντο της!»

Δέσποινα Μοίρου Κου Κου ασφαλιστικά μέτρα

Τέλος, στην εκπομπή της 6ης Απριλίου προβλήθηκε απόσπασμα της συνέντευξης που είχε δώσει σε πρωινή εκπομπή άλλου καναλιού, με αφορμή τη συνεργασία της με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, το οποίο συνοδευόταν από τον άκρως ειρωνικό τίτλο: «Η Δέσποινα Μοίρου θα πάει στα Οσκαρ με μια ταινία που δεν είναι υποψήφια...». Παράλληλα, η Ελληνίδα κωμική ηθοποιός, που βραβεύθηκε ως καλύτερη stand up comedy actress για το 2019, έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή, ενώ υπέβαλε και καταγγελία στο ΕΣΡ εναντίον των συντελεστών της εκπομπής.

«Διαπιστώνοντας από τα πραγματικά περιστατικά των εκπομπών της “Φωλιάς των Κου Κου” (με ημερομηνίες 2/12/20, 18/2/2021, 23/3/2021 και 6/4/2021), η υπεράσπιση κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα εκδόσεως προσωρινής διαταγής και αγωγή για ηθική, υλική και επαγγελματική βλάβη. Παράλληλα, προσέφυγε στο ΕΣΡ, αξιώνοντας την παύση κάθε ενέργειας από τους εναγόμενους συντελεστές της εκπομπής που προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητα, την τιμή και την επαγγελματική υπόληψη της εντολέως μου» δήλωσε ο συνήγορος της Δέσποινας Μοίρου, Σταμάτης Γεωργούλης.